ÅPNET HJEMMET SITT: Petter Northug får bo hos sin gode venn, Hallgeir Martin Lundemo, etter at han krasjet bilen sin i alkoholpåvirket tilstand tidligere i mai. Foto: Henning Jensen, Se og Hør
ÅPNET HJEMMET SITT: Petter Northug får bo hos sin gode venn, Hallgeir Martin Lundemo, etter at han krasjet bilen sin i alkoholpåvirket tilstand tidligere i mai. Foto: Henning Jensen, Se og HørVis mer

Flyttet tilbake til kameraten

- Det er når det stormer som mest man må vise kameratskap.

FLOTT HUS: Det er i dette huset på Meråker Lundemo bor. Foto: Henning Jensen, Se og Hør
FLOTT HUS: Det er i dette huset på Meråker Lundemo bor. Foto: Henning Jensen, Se og Hør Vis mer

SEOGHØR.NO: Natt til søndag 4. mai krasjet Petter Northug (28) sin Audi inn i et autovern i alkoholpåvirket tilstand på Byåsen i Trondheim.

Etter ulykken har Northug lagt seg helt flat, og fått mye støtte. En av de som har hjulpet Northug i ettertid, er Northugs tidligere samboer, Hallgeir Martin Lundemo (46).

Han har nok en gang åpnet hjemmet sitt på Meråker for skistjernen, og Petter har flyttet inn.

- Han har kommet og bodd hos meg, og skal fortsette med dette fremover. Det var her i Meråker han la grunnlaget for å bli verdens beste skiløper. Her har man alt: Myrer, seige bakker og godt terreng. Jeg kan med hånden på hjertet si at det er verdens beste barmarksforhold her i Meråker, sier han til Her og Nå.

Lundemo var aldri i tvil om å hjelpe sin gode venn etter ulykken.

- Det er når det stormer som mest man vi vise kameratskap. Jeg skal gjøre hva jeg kan for at Petter skal komme tilbake i toppform. Nå har han til og med avansert fra sin gamle hybel i kjelleren og opp i tredje etasje hos meg. Der er det skikkelig guttebule, sier han.

LES OGSÅ: Kjendiser støtter opp om Northug