- Flyttet sammen tre måneder etter bryllupet

TV-programleder Susanne Wergeland om savnet etter kjæresten.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I fjor avslørte sportsprofilen Susanne Furøy Wergeland (31) at hun valgte å slutte i jobben sin i TV 2 for å ta fatt på nye utfordringer i Discovery Networks.

Årsaken bak Susannes jobbovergang var hovedsakelig fordi hun ikke orket pendlingen mellom hovedstaden og TV 2s studio i Bergen. Hun ønsket nemlig å bosette seg fast i Oslo med ektemannen Atle Jørstad.

Da Seoghør.no møtte den blide TV-profilen under TV Norges høstlansering forrige uke, fortalte Wergeland om sin første tid som kone, etter hun i oktober giftet seg med Atle.

Se video øverst i saken!

- Det har vært helt fantastisk! Fordi jeg har fått denne jobben i Discovery Networks har vi fått flytte sammen for første gang. Det har vært veldig fint. Vi giftet oss tre måneder før vi flyttet sammen. Det er jo noe våre gamle tanter synes er veldig fint, at vi gjør det på den gamle måten. Men det har ikke vært helt selvvalgt, sier skjønnheten. 

Saken fortsetter under bildet.

ÅRELANGT BEKJENTSKAP: Susanne Wergeland og Atle Jørstad hadde kjent hverandre i en årrekke før de ble et par i 2012.  Foto: Werner Juvik
ÅRELANGT BEKJENTSKAP: Susanne Wergeland og Atle Jørstad hadde kjent hverandre i en årrekke før de ble et par i 2012. Foto: Werner Juvik Vis mer

- Han samler på alt

Etter å ha kjent hverandre i en årrekke, begynte det å slå gnister mellom Susanne og Atle i 2012. I februar i fjor gikk VGs rampelys-sjef ned på kne under en kjæresteferie i Thailand. 

Til tross for deres lange bekjentskap og kjærlighetsforhold visste ikke paret hvordan det var å bo under samme tak. Susanne røper at hun har lært litt av hvert om Atle etter at de ble samboere for kun noen få måneder siden.

- Han samler på alt det går an å kjøpe. Vi har jo pusset opp leiligheten og fått oss nytt kjøkken med masse skapplass, men de er stappfulle av sånne tekniske duppeditter. Han synes sånne ting er veldig artig, sier hun til Seoghør.no.

Se video fra Susanne og Atles romantiske bryllup i Hemsedal kirke i oktober i fjor:

Inspirert av kjæresten

I fjor vinter var 31-åringen deltager i TV2-programmet «Mitt dansecrew», og avslørte den gang at det var kjærestens entusiasme som fikk henne til å takke ja til å bli med i dansekonkurransen. 

Men også før deltagelsen sørget Atle for at Susanne fikk svinge seg rundt på dansegulvet. 

- Jeg danser mye mer nå som jeg har kjæreste. Da stikker du jo ut på dansegulvet og slapper av, sa hun til Seoghør.no i fjor.

Hun hadde nemlig aldri helt sansen for å danse på fest før hun fikk seg kjæreste. 

- Hvis du er singel... Det er jo da du henger i baren og er på utkikk, sa hun lattermildt den gang.

NYE TIDER: Susanne Wergeland er fornøyd med tilværelsen som nygift og med ny jobb i Discovery Networks.  Foto: Morten Eik
NYE TIDER: Susanne Wergeland er fornøyd med tilværelsen som nygift og med ny jobb i Discovery Networks. Foto: Morten Eik Vis mer

LES OGSÅ: - Ja, vi venter barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer