FLYTTER HJEM: - Nå har jeg flyttet fra LA tilbake til Norge, og bor nå sammen med Andreas Ygre Wiig, sier Marion Ravn. Foto: Anders Myhren / Seher.no
FLYTTER HJEM: - Nå har jeg flyttet fra LA tilbake til Norge, og bor nå sammen med Andreas Ygre Wiig, sier Marion Ravn. Foto: Anders Myhren / Seher.noVis mer

Flyttet sammen med kjæresten

- Det føles deilig å ha fast base i Oslo nå, sier den norske sangstjernen.

SEHER.NO:  Den norske artisten Marion Ravn (26) har lenge bodd i USA og Los Angeles. Nå har den plateaktuelle jenta flyttet hjem og blitt samboer med kjæresten, snowboardstjernen Andreas Ygre Wiig (28), skriver Her og Nå.

- Nå har jeg flyttet fra LA tilbake til Norge, og bor nå sammen med Andreas Ygre Wiig, sier 26-åringen til bladet.

De to har vært sammen siden 2006 og har i løpet av den tiden vært mye borte fra hverandre. For mens Andreas har reist verden rundt som snowboardstjerne, har Marion gitt jernet for musikken.

- Vi er jo veldig mye fra hverandre og det føles deilig å ha fast base i Oslo nå, forteller Marion Ravn, som i høst blir å se i TV 2-programmet «X Factor» til Her og Nå.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Ferdig i X Factor