Flyttet sammen med kjæresten

- Vi stortrives som samboere, sier «Norske Talenter»-vinneren Sirius.

<strong>FLYTTET SAMMEN:</strong> - Vi stortrives som samboere, sier «Norske Talenter»-vinneren Kristian «Sirius» Rønning og hans modell-kjæreste Louise Angelica Markussen til Seher.no, etter at de for to måneder siden flyttet sammen. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
FLYTTET SAMMEN: - Vi stortrives som samboere, sier «Norske Talenter»-vinneren Kristian «Sirius» Rønning og hans modell-kjæreste Louise Angelica Markussen til Seher.no, etter at de for to måneder siden flyttet sammen. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Åtte måneder etter at Seher.no kunne avsløre at «Norske Talenter»-vinneren Kristian «Sirius» Rønning (24) og Frøken Norge-finalisten Louise Angelica Markussen (20)  hadde blitt kjærester, har paret tatt forholdet et skritt videre.

- Vi flyttet sammen for to måneder siden i en leilighet på Carl Berner i Oslo og stortrives som samboere, sa paret til Seher.no da de ankom torsdagens premierefest for TV2 Bliss-seriene «Linni» og «Petter elsker Mari».

Louise Angelica hevder kjæresten er lett å ha i hus.

- Det går veldig bra. Det er verre med hunden min, sier hun med et smil.

Kristian er for tiden også travelt opptatt med å forberede en ny plate.

- Jeg kan ikke si så mye om det ennå, men jeg planlegger flere å samarbeide med flere andre artister. Det blir veldig spennende, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kjærester både på TV og privat

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer