<strong>FORELSKET:</strong> - Så hvorfor ikke bare flytte sammen? Jeg er veldig lykkelig for dette, sier Marita Traaen, som spiller Runa i TV 2-serien «Hotel Cæsar». Foto: Stella Pictures
FORELSKET: - Så hvorfor ikke bare flytte sammen? Jeg er veldig lykkelig for dette, sier Marita Traaen, som spiller Runa i TV 2-serien «Hotel Cæsar». Foto: Stella Pictures Vis mer

Flyttet sammen med kjæresten

«Hotel Cæsar»-stjernene Steinar Johansen og Marita Traaen bekrefter nyheten.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespillerne Steinar Johansen (22) og Marita Traaen avslørte tidligere i vinter at de har funnet lykken på settet i «Hotel Cæsar» - akkurat som på TV-skjermen. Nå har paret tatt forholdet et steg videre og flyttet sammen i en leilighet ved Grünerløkka i oslo.

Det bekrefter Johansen også til Her og Nå.

- Ja, jeg kan bekrefte at vi har flyttet sammen, men utover det har jeg ingen kommentar, sier Steinar til ukebladet.

De to unge skuespillerne, som spiller henholdsvis Runa Jørgensen og den rebelske rikmannssønnen Tom Lycke i TV-serien, ser fram til at de nå skal bo under samme tak.

- Vi koser oss, ja, og har det bare fint. Så hvorfor ikke bare flytte sammen? Jeg er veldig lykkelig for dette, sier Marita Traaen til Her og Nå.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kjærester både på TV og privat  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer