Flyttet sammen med ekskona

«Idol»-dommeren og Gro Skaustein gikk hver til sitt i fjor.

PLEIER FORHOLDET: Hans-Erik Dyvik Husby og Gro Skaustein har flyttet sammen etter skilsmissen i fjor. Foto: Espen Solli, Se og Hør
PLEIER FORHOLDET: Hans-Erik Dyvik Husby og Gro Skaustein har flyttet sammen etter skilsmissen i fjor. Foto: Espen Solli, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I oktober i fjor ble det kjent at Hans-Erik Dyvik Husby (43), best kjent som «Turboneger»-vokalist og «Idol»-dommer, og modellkona Gro Skaustein (35) gikk hver til sitt.

GIR IKKE OPP: Hans-Erik og Gro har det bedre enn på lenge. Foto: NTB scanpix
GIR IKKE OPP: Hans-Erik og Gro har det bedre enn på lenge. Foto: NTB scanpix Vis mer
I SALG NÅ: Les mer i Se og Hør Extra.
I SALG NÅ: Les mer i Se og Hør Extra. Vis mer

Fem år tidligere giftet de to seg i Østenstad kirke i Asker.

Nå smiler derimot livet igjen til den populære artisten og mateksperten. Han og Gro har flyttet sammen igjen! Og begge stråler av glede.

– Det har vært et tøft år med krangling og mange beskyldninger fra begge kanter. En stund var vi så uenige at vi kun snakket gjennom advokater, forteller Hans-Erik til Se og Hør.

Saken fortsetter under bildet.


- På et tidspunkt fant vi ut at det ikke kunne fortsette sånn. Vi satte oss ned og hadde mange, lange og konstruktive samtaler rundt livet og forholdet vårt. Nå står vi nærmere hverandre enn på lenge. Det er jeg uendelig glad for, utdyper han.

De to understreker imidlertid at de ikke er kjærester.

– Vi bor sammen, men har fortsatt mange løse tråder og ubesvarte spørsmål. Vi rusher ingen ting. Livet tar ofte uventede vendinger, det er helt sikkert, forteller de to.

Les hele saken i Se og Hør Extra, som er i salg nå.

LES OGSÅ: Skilles etter fem år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer