FLYTTET SAMMEN: Det ferske paret bestemte seg for å bli samboere på nyttårsaften.  Foto: Stella Pictures
FLYTTET SAMMEN: Det ferske paret bestemte seg for å bli samboere på nyttårsaften. Foto: Stella PicturesVis mer

Flyttet sammen etter tre uker

Supermodellen Kelly Brooks nye forhold beveger seg i rekordfart.

SEOGHØR.NO: I agugust dumpet Kelly Brook (34) rugby-kjæresten Danny Cipriani (26) etter sjokkavsløringen om at han hadde vært utro med seks kvinner.

Kelly fant kjærestens telefon full av hemmelige meldinger og pornografiske bilder som han sendte til andre damer.

De siste månedene har Kelly datet sin nye flørt David «Tornado» McIntosh (27). Det ferske paret skal ha tilbringt mye tid sammen og virker til å trives i hverandres selskap.

UNDERTØYSMODELL: Kelly Brooke har siden slutten av 90-tallet vært en av Storbritannias mest kjente glamourmodeller. Hun har også prøvd seg som skuespiller. Foto: All Over Press
UNDERTØYSMODELL: Kelly Brooke har siden slutten av 90-tallet vært en av Storbritannias mest kjente glamourmodeller. Hun har også prøvd seg som skuespiller. Foto: All Over Press Vis mer

På selveste nyttårsaften bestemte Kelly og David, som i 2008 jobbet som gladiator i TV-programmet «Gladiators», seg for å ta forholdet et skritt videre. David har nå flyttet inn hos den populære modellen.

SLUTT: Kelly Brook har kommet over ekskjæresten Danny Cipriani. Foto: All Over Press
SLUTT: Kelly Brook har kommet over ekskjæresten Danny Cipriani. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg har snakket med David og han er fra seg av glede. Han har ikke forlatt huset en eneste gang, og begynner å komme veldig nær Kelly, sier en venn av TV-stjernen til The Sun.


 

- Hun syns han er en fantastisk fyr og ikke minst attraktiv. De later som han er hennes personlige trener, men da må de i såfall trene mye på natterstid, fordi han drar ikke hjem på kvelden, fortsetter kilden.

McIntosh, som tidligere har jobbet for amerikanske militærstyrker i Irak og Somalia, har ikke blitt sett i leiligheten sin i Manchester på tre uker.

LES OGSÅ:      Dumpet utro kjæreste