<strong>SAMBOERE:</strong> Nikki Reed og Ian Somerhalder sparte ikke på kruttet, og flyttet sammen tre uker etter at de begynte å date. Foto: Stella Pictures
SAMBOERE: Nikki Reed og Ian Somerhalder sparte ikke på kruttet, og flyttet sammen tre uker etter at de begynte å date. Foto: Stella Pictures Vis mer

Flyttet sammen etter tre uker

«Vampire Diaries»-Ian og «Twilight»-Nikki går ekstremt fort fram.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I slutten av juli ble det avslørt at «The Vampire Diaries»-stjernen Ian Somerhalder (35) hadde funnet lykken med «Twilight»-skuespiller Nikki Reed (26).

- De dater fast for tiden, sa en kilde til bladet Us Weekly.

Nå skriver det samme bladet at Somerhalder og Reed allerede bor sammen. De skal ha flyttet sammen kun tre uker etter at de begynte å date.

Kilder forteller til bladet at skuespillerparet for tiden holder til i Atlanta i USA, der Somerhalder spiller inn sesong nummer seks av «The Vampire Diaries».- Nikki er med på settet hver eneste dag, forteller en kilde, som også sier at paret har planer om å skaffe seg en bolig sammen i Los Angeles.

Men ikke nok med det. Somerhalder avslørte nylig at han og sin nye samboer har skaffet seg et dyr. Men det er ikke snakk om en hund eller katt. Paret er nemlig eiere av en hest som heter Eagle.

Somerhalder datet tidligere «The Vampire Diaries»-kollega Nina Dobrev i tre år. Paret gikk fra hverandre i mai i fjor.

LES OGSÅ: Vampyr-stjernene dater hverandre!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer