Flyttet sammen etter ti dager

- Folk trodde nok at jeg var litt gal, forteller Kristian Kjellings samboer, Madeleine Lundberg.

GIFTER SEG: Kristian Kjelling gifter seg til sommeren med sin kjære, Madeleine Lundberg.  Foto: SCANPIX
GIFTER SEG: Kristian Kjelling gifter seg til sommeren med sin kjære, Madeleine Lundberg. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Madeleine Lundberg (30) hadde kjent Kristian Kjelling (30) i ti dager da hun sa opp jobben og flyttet til håndballstjernen i Spania. Det avslører paret i et ferskt intervju med bladet Kamille.

- Jeg hadde kjent ham bare i effektive ti dager. Folk trodde nok jeg var litt gal. Men jeg har alltid vært en impulsiv person. Vi var jo bare 23 år, og tenkte ikke på giftermål og sånn. Men vi kunne ikke la forholdet være uprøvd, sier Lundberg til bladet.

Det var derimot den gang. Nå er de begge over 30 år gamle - og til sommeren skal de gjøre nettopp det de ikke tenkte på da de var 23. De skal nemlig gifte seg.

- Jeg gleder meg veldig til vi skal gifte oss! Men det er skikkelig stress også. Kristian er ikke til så mye hjelp når det kommer til kjole, sko og sånn, han er jo blind på begge øynene når det gjelder det der, forteller Madeleine, som har to barn sammen med sin kommende ektemann, til Kamille.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Sjekk de magemusklene!  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer