Flyttet sammen etter ti dager - nå er de gift

- Det er ingen overdrivelse å si at Madeleine så ut som en prinsesse, sier Se og Hørs reporter om Kristian Kjellings bryllup.

LYKKELIG BRUDEPAR: Lørdag giftet håndballesset Kristian Kjelling seg med sin Madeleine i Danmark. Her er de to avbildet ved en tidligere anledning.  Foto: Stella Pictures
LYKKELIG BRUDEPAR: Lørdag giftet håndballesset Kristian Kjelling seg med sin Madeleine i Danmark. Her er de to avbildet ved en tidligere anledning. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Den norske håndballstjernen Kristian Kjelling (30) og kjæresten Madeleine Lundberg (30) giftet seg lørdag i vakre slottsomgivelser utenfor Nyborg i Danmark.

- Det er ingen overdrivelse å si at Madeleine så ut som en prinsesse! I sin fantastiske hvite brudekjole var hun selve definisjonen på vakker, sier Se og Hørs reporter Per Sigve Kleppe, som er tilstede i Danmark.

Vielsen fant sted i vakre Holckenhavn slottskirke klokka 13 lørdag.

- Det nygifte ekteparet så veldig lykkelige og forelsket ut da de kom ut på kirketrappa etter seremonien, sier Kleppe til Seher.no.

Tirsdag kan du se lese alle detaljene fra det fantastiske slottsbryllupet i Se og Hør, og se de eksklusive bildene av brudeparet og de høyprofilerte gjestene.

At bruden gledet seg til bryllupet ga hun klart uttrykk for på bloggen sin for to dager siden:

«Skal bare si at nå gleder jeg meg! :) Alt er klart, full kontroll.... Om to dager er jeg FRU!”

I et intervju med bladet Kamille snakket Madeleine tidligere i år om hvor raskt ting skjedde da hun først traff håndballkjekkasen. Hun hadde nemlig bare kjent Kjelling i litt over en uke da hun sa opp jobben og flyttet til håndballstjernen i Spania.

- Jeg hadde kjent ham bare i effektive ti dager. Folk trodde nok jeg var litt gal. Men jeg har alltid vært en impulsiv person. Vi var jo bare 23 år, og tenkte ikke på giftermål og sånn. Men vi kunne ikke la forholdet være uprøvd, sa Lundberg til bladet.

Det ble fullklaff for dem begge. Og siden har de fått de to barna Vida (4) og Noah (2) sammen. De to var på var på kjærlighetsferie i Las Vegas i fjor sommer da håndballstjernen fridde til sin kjære.

«Etter en ubeskrivelig og privat helikoptertur på en time utover Grand Canyon, satte piloten oss ned på en stor fjellhylle med picnic bord og parasoller. Der vikk vi servert Champagne og snacks, og Kristian gikk ned på kne!! Tårene trilla og jeg fniste vilt! JAAAAA!,» skrev Madeleine på sin blogg etter frieriet i august i fjor.

Familien bor for tiden i Danmark, hvor Kjelling spiller håndball for Aalborg.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Brant seg under frieriet