Flyttet med kjæresten til London

- Han er en veldig god støtte, innrømmer tidligere Frøken Norge-vinner Sara Skjoldnes om A1-kjæresten Ben.

POSERTE: - Han liker Skien veldig godt, men det ville jo blitt en stor overgang for ham. Jeg får jobbe litt med saken, sier Sara Skjoldnes, som sammen med Ben Adams poserte foran britiske fotografer under premieren av den tredje «Transformers»-filmen i Foto: Stella Pictures
POSERTE: - Han liker Skien veldig godt, men det ville jo blitt en stor overgang for ham. Jeg får jobbe litt med saken, sier Sara Skjoldnes, som sammen med Ben Adams poserte foran britiske fotografer under premieren av den tredje «Transformers»-filmen i Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skien-jenta Sara Skjoldnes (19) vant Frøken Norge for to år siden. I halvannet år nå har hun vært kjæreste med Ben Adams (29), kjent var popgruppen A1.

Nå har hun tatt steget og flyttet med sin kjæreste til London. Nå satser hun på musikk som vokalist i bandet Meow, skriver Telemarksavisa.

- Ben synes prosjektet er veldig spennende. Han er også med som medprodusent, og med hans erfaring er han en veldig god støtte, mener Skjoldnes.

I slutten av juni poserte de to foran ivrige fotografer da de ankom premieren av den tredje «Transformers»-filmen i den engelske hovedstaden. Og ifølge Telemarksavisa kan det bli en stund til Sara flytter tilbake til Norge igjen.

- Han liker Skien veldig godt, men det ville jo blitt en stor overgang for ham. Jeg får jobbe litt med saken, sier hun til avisen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå er det offisielt!  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer