Mie Mack Cappelen:

Flyttet med kjæresten: - Litt kaos

- Var på en måte vår prøveperiode, forteller influenseren.

PÅ FLYTTEFOT: Mie Mack Cappelen har flyttet til en ny leilighet. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
PÅ FLYTTEFOT: Mie Mack Cappelen har flyttet til en ny leilighet. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg er på flyttefot - igjen, ler influenser Mie Mack Cappelen (25) når Se og Hør ringer.

Cappelen, som først ble kjent da hun deltok i den andre sesongen av «Love Island», har nemlig pakket opp og ned tingene sine mer enn de fleste den siste tiden.

I fjor på denne tiden kunne hun røpe at hun hadde planer om å flytte ut av landet, nærmere bestemt til Costa Rica. Et halvt år senere, i fjor sommer, kunne hun igjen fortelle at hun skulle flytte. Det ble imidlertid ikke ut av landet, men heller sammen med kjæresten.

Den siste helgen har 25-åringen delt en rekke oppdateringer på sine sosiale medier av at hun har skiftet bopel - igjen.

AVSLØRER: Mie Cappelen og kjæresten flytter sammen i Oslo. Reporter: Nora Skavhaug. Video: Celina Morken Vis mer

Prøveperiode

- Jeg bor fortsatt i Oslo, så jeg har ikke flyttet så veldig langt. Det er samme bydel, så det ble nesten som å bare bytte leilighet, forteller Cappelen,

Hun forklarer videre at årsaken bak flyttingen denne gangen skyldes at det forrige stedet kun var ment som et midlertidig prosjekt mellom henne og kjæresten.

- Vi bodde der bare i tre måneder, det var på en måte vår prøveperiode for å se hvordan det var å bo sammen. Men det gikk veldig bra så da bestemte vi oss for å finne et mer permanent hjem.

- Jeg har aldri bodd med en kjæreste før, men det har gått overraskende fint. Man må finne sine rutiner og det er jo annerledes enn å bo med en venninne, så det er ting man må finne ut av. Men vi er veldig like og har et godt forhold, så det har vært mye lettere enn jeg trodde det skulle være.

ROMANSE: Her avsløres Erling Braut Haalands flørt. Du kan lese hele saken her: https://www.seher.no/kjendis/haalands-flort-avslort/78236917 Reporter: Nora Skavhaug. FOTO: NTB, MEGA. VIDEO: Twitter/@SimonKrief/@niporwifi, Tiktok/@hmnieehl16 Vis mer

- Har vært litt kaos

At en flytteprosess kan være både stressende og krevende er ingen hemmelighet. For 25-åringen og kjæresten oppsto det også et problem midt blant alle flytteeskene.

FLYTTET INN: Mie og kjæresten har funnet seg godt til rette i den nye leiligheten. Foto: Privat
FLYTTET INN: Mie og kjæresten har funnet seg godt til rette i den nye leiligheten. Foto: Privat Vis mer

- Det har vært litt kaos, på overtakelsen klarte han å få kink så han kunne ikke hjelpe til så mye. Vi hadde heldigvis flyttefirma da, men han var sengeliggende, så det er jeg som har styret og ordnet med ting. Jeg vil ha alt på plass så fort som mulig siden jeg ikke orker å bo i pappesker, så jeg har holdt på fra morgen til kveld.

Og det har lønnet seg. Nå er alt på plass i den nye leiligheten, og det bare få dager etter at paret flyttet inn.

- Vi trives veldig godt. Leiligheten er superfin så jeg tror dette blir veldig, veldig bra.

BALKONG: Mie forteller at leiligheten blant annet inneholder en balkong, åpen kjøkken- og stueløsning, samt et stort bad. Foto: Privat
BALKONG: Mie forteller at leiligheten blant annet inneholder en balkong, åpen kjøkken- og stueløsning, samt et stort bad. Foto: Privat Vis mer

Hun forteller at leiligheten består av et soverom, samt en liten bod som de bruker til garderobe, åpen kjøkken- og stueløsning, balkong og stort bad.

- Det er nybygg så alt er fresht, noe som er veldig deilig, understreker Cappelen.

VISER FREM: Influenser Sofie Karlstad velger å vise frem kjæresten sin i «Bloggerne», men det er en spesiell grunn til at hun velger å ikke dele for mye om han. Reporter: Thea Hope. Video: Kine Falch / TV 2 Play Vis mer

LES OGSÅ: -Blir en utfordring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer