Julia Roberts og Danny Moder:

Flyttet med familien

Danny Moder har igjen satt sin egen karriere på pause for å holde kona med selskap.

TOK MED KAMERAET: Danny Moder jobber til vanlig som kameramann – og benyttet sjansen til å sikre seg noen opptak av sønnene Finn og Henry i vannkanten. Foto: Backgrid USA / NTB
TOK MED KAMERAET: Danny Moder jobber til vanlig som kameramann – og benyttet sjansen til å sikre seg noen opptak av sønnene Finn og Henry i vannkanten. Foto: Backgrid USA / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Pretty Woman»-stjernen Julia Roberts (54) elsker jobben sin – men hun elsker familien sin enda høyere. Derfor takket hun ikke ja med en gang da hun fikk tilbud om å spille mot George Clooney (60) i filmen «Ticket to Paradise».

Innspillingen skjer nemlig i Australia, og med coronapandemien i full blomst over hele verden er det å reise frem og tilbake mellom forskjellige verdensdeler ikke like enkelt som det en gang var.

Derfor var det en viktig ting som måtte på plass – før Julia skrev under på kontrakten: Ektemannen Danny Moder (52) og de tre barna deres måtte si ja til å bli med.

Passer barna

- Danny og Julia har blitt enige om at de skal være flinkere til å prioritere hverandre, forklarte en kilde nylig til Woman’s Day.

Og kanskje var det nettopp derfor kameramannen Danny sa ja til å sette sin egen karriere på pause for å flytte sammen med kona.

Dermed kunne Julia ta med seg Danny, tvillingene Hazel og Phinnaeus (17) og yngstemann Henry (14) til Australia før jul. Etter å ha sittet i karantene i 14 dager, var familien fri til å oppleve sommeren på den sørlige halvkule.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer