Sophie Turner:

Flyttet inn hos eksens eks

Skilsmissen førte eksene sammen.

NYTT VENNSKAP: Ryktene florerer rundt det nye vennskapet mellom Sophie Turner og en annen av Joe Jonas' ekskjærester. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB
NYTT VENNSKAP: Ryktene florerer rundt det nye vennskapet mellom Sophie Turner og en annen av Joe Jonas' ekskjærester. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

I starten av september kunne skuespiller Sophie Turner (27) og artist Joe Jonas (34) bekrefte at de hadde søkt om skilsmisse.

«Etter fire fantastiske år som gift, har vi begge blitt enige om å avslutte ekteskapet vårt. Det har vært mye spekulasjoner rundt hvorfor, men helt ærlig er dette en beslutning vi har kommet frem til sammen. Vi håper alle respekterer vårt ønske om privatliv rundt dette», skrev paret i en felles uttalelse.

Det tidligere paret har ved flere anledninger gitt uttrykk for at dette var en felles beslutning uten dramatikk. Likevel tok det ikke lang tid før det hele virket å ha tatt en ny vending.

RING RING: Flere og flere Hollywood-stjerner deler telefonnummeret sitt i sosiale medier for å kommunisere bedre med sine fans. Programleder Kine Falch forsøker å ringe dem. Vis mer

Eksen til eksen

I ettertid har Turner saksøkt eksmannen for at barna deres skal kunne reise til England, altså Turners hjemland. Nå ryktes det også at hun har fått mye støtte fra Taylor Swift (33), som er en tidligere eks av Jonas.

Etter skilsmissen ble offentlig dukket de to Jonas-eksene opp på bilder sammen, der det blant annet ser ut til at Swift har tatt med Turner ut på middag.

Låner bort leiligheten

Turner og barna hennes skal ha blitt sett mye i New Yorks gater den siste tiden, og nå skal Swift ha lånt bort luksusleiligheten sin i sentrum av New York til skuespilleren og de to døtrene, skriver Page Six.

Leiligheten Swift angivelig har lånt bort skal ligge litt lenger ned i gata fra der hun selv bor. Nettstedet hevder at Turner og døtrene skal ha fått beskjed om at de kan bo der som en midlertidig løsning frem til hun og eksmannen har blitt enige om omsorgsretten for barna.

Superstjerna Taylor Swift fikk problemer under en konsert i Chicago søndag 4. juni. Video: Twitter/@CatalinaGarciaH. Reporter: Magnus Paus / Dagbladet TV Vis mer

Ifølge en begjæring fra Jonas skal barna tidligere vært bosatt hos han i Miami, samt andre steder i USA. Videre står det også at «ekteskapet ikke var mulig å redde, men at «det på sikt er til det beste for barna at partene har delt foreldreansvar».

Taylor Swift og Joe Jonas var et par en kort periode i 2008, men endte etter hvert som venner.

LES OGSÅ: Beholdt den utro eksens kjærlighetsgave

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer