SLUTT: Etter 13 år som samboere ble det slutt mellom Lillian Müller og Maurice Rinaldi. Nå har hun flyttet inn til eksmannen John Coleman, og forteller at hun fortsatt er venner med alle eksene sine.  Foto: Stella Pictures
SLUTT: Etter 13 år som samboere ble det slutt mellom Lillian Müller og Maurice Rinaldi. Nå har hun flyttet inn til eksmannen John Coleman, og forteller at hun fortsatt er venner med alle eksene sine. Foto: Stella PicturesVis mer

Flyttet inn hos eksen etter bruddet

Lillian Müller bor sammen med eksmannen etter at det ble slutt med forloveden.

SEOGHØR.NO: I forrige uke ble det kjent at den norske supermodellen Lillian Müller (61) hadde brutt forlovelsen med fotografen Maurice Rinaldi (66) - etter 13 år som samboere.
- Jeg har flyttet ut av huset, og det er slutt mellom Maurice og meg. Men vi har beholdt vennskapet vårt, og det tror jeg vi alltid kommer til å ha, sa Müller til Her og Nå. 

Nå skriver ukebladet at den vakre blondinen har flyttet ut av parets felles hjem i California, og inn hos en annen ekskjæreste. Lillian har flyttet sammen med eksmannen John Coleman. Sammen har de datteren Alice, men Müller understreker at han ikke er årsaken til det ferske bruddet. 

- Jeg har faktisk et godt forhold til alle mine ekser, og John er ikke noe unntak. Vi har alltid samarbeidet om Alice. Han og Maurice er gode venner, og jeg vil gjerne at de fortsetter med å være det, sier modellen til Her og Nå. 

Den flotte 61-åringen forteller at hun og Maurice gjorde det slutt fordi forskjellene ble for store. 

- Årsaken var først og fremst at vi er veldig forskjellige. Tenk bare på kostholdet! Han røyker, hiver i seg store biffer, skåler i konjakk og liker ikke å trene, mens jeg er vegetarianer, treningsfreak og avholdsmenneske. 

I fjor var Lillian med i TV 2-programmet «Skal vi danse», og fortalte til Seoghør.no at hun hadde mer problemer med å danse foran millioner av seere, enn å kaste klærne i Playboy:

- Dette er verre enn å kaste klærne i Playboy. Første gangen jeg stilte opp for Playboy, var det på et lukket sett, med kun noen få mennesker rundt meg. Nå skal jeg danse live foran en million mennesker, sa hun den gang.

Hun har også tidligere snakket ut om sitt intime forhold med Playboy-sjefenHugh Hefner (87) på 70-tallet:

- Vi hadde det veldig gøy sammen, men samlivet var veldig vanskelig. Hef var veldig interessert i at jeg skulle ha sex med andre jenter sammen med ham. Men jeg ville ha et intimt forhold til bare ham, akkurat som i et normalt kjærlighetsforhold. Da jeg tok ham på fersken i heftig flørt med en annen jente, fikk jeg nok, avsluttet forholdet og flyttet ut.

Müller og Rinaldi har ingen felles barn, men hun har én datter fra før og han har fire barn fra to tidligere ekteskap.