Flyttet inn åtte familiemedlemmer

Robbie Williams trengte ekstra hjelp etter at babyen ble født.

FÅR GOD HJELP: Robbie Williams og Ayda Field får baby-hjelp av åtte familiemedlemmer som har flyttet inn i parets hjem i London. Foto: All Over Press
FÅR GOD HJELP: Robbie Williams og Ayda Field får baby-hjelp av åtte familiemedlemmer som har flyttet inn i parets hjem i London. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Robbie Williams skal ha sørget for at åtte familiemedlemmer har flyttet inn sammen med ham og kona Ayda Field, etter at paret ble foreldre til datteren Theodora.

Sangstjernen og Field skal ha flyttet inn mødrene sine, samt andre slektninger, som skal hjelpe til med å ta vare på den seks uker gamle babyen.

- Robbie og Aydas mødre kommer godt overens, og hjelper til mye med barnet, forteller en kilde til britiske Daily Mirror.

HER KAN DU FÅ MED DEG UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND TV

Williams holder for tiden på med promoteringen av sitt nye album «Take The Crown», og holder for det meste til i London. Førstkommende fredag vil han derimot være å se på «Skavlan» på NRK.

- Får jeg hjelp? Ja, for faen! Jeg får en hel masse hjelp. Jeg ønsker at alle i huset skal være glade, og da blir babyen også glad. Jeg ønsker å nyte dette, skal Williams selv ha sagt ifølge Contactmusic.com.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Robbie Williams tilbake til Skavlan

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer