Emilie Stordalen:

Flyttet hjemmefra som 16-åring

- Mange tror at jeg ble sendt til kostskole fordi jeg ikke oppførte meg.

FLYTTET UT: Emilie Stordalen forteller grunnen til hvorfor hun flyttet ut i ung alder. Foto: Helene Kjærgaard/TV 2
FLYTTET UT: Emilie Stordalen forteller grunnen til hvorfor hun flyttet ut i ung alder. Foto: Helene Kjærgaard/TV 2 Vis mer
Publisert

Emilie Stordalen (30) har blitt en av de mest fremtredende forretningskvinnene i Norges hotellbransje, og i dag jobber hun som markedssjef på Clarion Hotel The Hub i Oslo.

Til tross for det er hun ikke fremmed for rampelyset, og for tiden er hun blant annet aktuell som en av deltakerne i det populære programmet «Kompani Lauritzen».

I forkant av hotellimperiet og TV-opptredener har imidlertid 30-åringen også hatt en spennende ungdomstid.

Til E24's podkast «Mitt voksenpoeng» forteller blant annet Stordalen at hun flyttet hjemmefra og forlot Norge i en alder av 16.

TÅREVÅTT: Emilie Stordalen sprakk nylig begge trommehinnene i «Kompani Lauritzen», noe som førte til at hun ikke kunne delta i en av oppgavene. Dette tok hun tungt. Video: TV 2 Vis mer

- Sikkert valg

Da Stordalen var ung hadde hun nemlig et ønske om å reise til England for å møte nye mennesker og kulturer, selv om samtlige mistenkte at det var andre grunner til at 30-åringen tok turen over dammen.

- Det mange tror er at jeg ble sendt til kostskole fordi jeg ikke oppførte meg. Det er ikke sant. Jeg var egentlig veldig nysgjerrig på verden og ville lære språk og oppleve litt nye kulturer, og da er England egentlig et veldig sikkert valg. Da spurte jeg egentlig mamma og pappa om jeg kunne flytte ut, så da ble det kostskole i England, forteller hun i podkastepisoden.

OM KJÆRESTEN: Petter Stordalen var blant gjestene hos «Senkveld», og der åpnet han opp om kjæresten. Video: TV 2 Vis mer

På skolen gikk de i uniform og var i kirken hver dag, og det var også skole på lørdager. Stordalen innrømmer at det tok fire til fem måneder før hun ble vant til skolegangen i det nye landet.

- Når du flytter til utlandet som ung så er du ikke så vant til landets normer, koder og tradisjoner, sier hun videre.

Se og Hør har vært i kontakt med Stordalen, som ikke ønsker å gi en kommentar.

Monopol

Familien er også veldig viktig for 30-åringen, som er datter til Nordic Choice-gründeren Petter Stordalen (59). Sammen med brødrene sine har hun overtatt eierskapet i familiens milliardselskap.

Familiens yrkesvei har likevel bydd på noen uforventede utfordringer. Det er nemlig «veldig få» som har lyst til å spille Monopol sammen med familien.

«KOMPANI LAURITZEN»: Visse ting ble en utfordring for Tone Damli de første ukene av innspillingen. Video: Rød Løper / TV 2 Vis mer

Hun kan samtidig røpe hvem som oftest henter hjem seieren på spillekveldene.

- Det er fader meg fatteren hver gang og så skal han forklare strategien også. Vi skjønner det. Det er de oransje gatene som er best. Og man kan sette seg selv i fengsel for å få riktig avkastning på brettet. Han er god i det altså, fortsetter hun.

Forlovet seg

Til tross for at familien ofte dukker opp i mediene tror Stordalen at hun er som de aller fleste hva gjelder vennekretsen.

- Jeg er nok som mange andre, så jeg har en base med de nærmeste. Men så er jeg en veldig sosial person så jeg er jo veldig glad i å ha bekjente, og jeg er veldig glad i mennesker, forteller hun i podkasten «Hei, det er meg!».

FORLOVET: Emilie Stordalen forlovet seg! Det tok hele familien del i. Video: TV 2 Vis mer

I 2020 kom også gladnyheten om at hun hadde forlovet seg med Jens Bredberg (38). Det røpet hun selv på Instagram.

«16.07.2020. Verdens beste morgen, jeg elsker deg for alltid», skrev Stordalen under en rekke bilder av seg selv og kjæresten.

Det er heller ikke tvil om at kjæresten har vært en god støtte under pandemien.

- Jeg er takknemlig for at jeg har en fin og tålmodig kjæreste hjemme som har stått veldig tålmodig på sidelinjen, eller ikke sidelinjen, han har jobbet han også, men har støttet opp på oss i det året vi har vært gjennom, fortalte hun om kjæresten i podkasten «Bra Damer».

Kompani Lauritzen

Som tidligere nevnt er Stordalen høyaktuell i det tøffe programmet «Kompani Lauritzen». I podkasten «Hei, det er meg!» kan hun imidlertid fortelle hva som har vært noe av det mest utfordrende i løpet av sin tid i militæret.

- Jeg føler jo i hverdagen min at jeg har ganske orden på ting, forteller hun innledende, men kan senere røpe:

STOLT KJÆRESTE: «Kompani Lauritzen»-aktuelle Mayoo Indiran tok med seg kjæresten da han dukket opp på premierefest. Reporter: Thea Hope. Video: Kine Falch Vis mer

- Men når jeg kom inn der, fy faen for en rotekopp jeg er. Det var helt sykt fordi du får så dårlig tid på alt. Jeg følte at jeg alltid lå en ting bak. For jeg mistet skoen min, og så fant jeg skoen min. Så tenkte jeg, «fuck, jeg finner ikke sokken min», så er jeg sånn «helvete». Jeg var flau på egne vegne. Jeg tenkte sånn, folk kommer til å tro at jeg er et dårlig menneske.

LES OGSÅ: Dette bruker han pengene sine på

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer