<strong>MENTOR:</strong> Hanne Sørvaag jobbet med flere prosjekter og fikk en rekke jobbtilbud da hun kom tilbake til Norge. I dag er hun mentor på TV2s The Voice sammen med Magne Furuholmen, Sonndre Lerche og Yosef Wolde-Mariam. Foto: Stella Pictures
MENTOR: Hanne Sørvaag jobbet med flere prosjekter og fikk en rekke jobbtilbud da hun kom tilbake til Norge. I dag er hun mentor på TV2s The Voice sammen med Magne Furuholmen, Sonndre Lerche og Yosef Wolde-Mariam. Foto: Stella Pictures Vis mer

Flyttet hjem etter fem år

- Jeg følte meg aldri helt hjemme, sier Hanne Sørvaag.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: The Voice-mentor Hanne Sørvaag (32) har bodd fem år i Stockholm, men for ett år siden kom hun hjem til Norge for å delta i MGP.

Norgesbesøket ble lenger enn planlagt, og Stavanger-jenta valgte etter hvert å gi opp Stockholmslivet og bosette seg i Oslo.

- Jeg følte meg aldri helt hjemme i Sverige. Det var mange flotte folk å jobbe med der, og jeg fikk gjort enormt mye arbeid, men vennene mine og familien min var her hjemme. Det er så enkelt som at det er her jeg hører hjemme, sier Sørvaag til Her og Nå.

Hanne Sørvaag var en av finalistene i MGP-finalen i Oslo spektrum i fjor, og planen var å reise tilbake til Stockholm etter dette. Men med en rekke nye prosjekter og jobbtilbud på gang i Norge, flyttet 32-åringen tilbake til hjemlandet.

- Det var ekstremt deilig å komme hjem. Først bodde jeg hos søsteren min, så fikk jeg mitt eget sted. Og jobbene har bare kommet på løpende bånd. Jeg har måttet kjøpe mer og mer klær og huslige ting. Alt jeg eier er jo fortsatt i Sverige. Men det ser ikke ut til at jeg skal tilbake med det første, om noen gang, sier hun til Her og Nå.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Derfor går de alltid i de samme klærne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer