Flyttet fra kjæresten

«Idol»-vinner Jenny Langlo ofrer samboerskapet for å satse på musikk i hovedstaden.

Flyttet fra kjæresten
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter at Jenny Langlo (20) vant Idol i 2011, var det relativt stille fra den talentfulle artisten i lang tid. Nå har hun jobbet med debutalbumet i nesten to år og i mai ga hun endelig ut sin første singel "Mockingbirds".

- Jeg vokste veldig mye under idol, men jeg har vokst enda mer etterpå. Jeg har fått et helt annet perspektiv på ting og et indre driv for å jobbe med musikk. Nå vet jeg hva jeg vil og hvordan jeg skal komme dit. Jeg har blitt voksen, forteller Jenny Langlo til Se og Hør.

Flytter til Oslo
Kjæresten Kristian Smoge (23) var en viktig støttespiller for Jenny gjennom hele "Idol"-tiden og i fjor høst ble paret samboere i Trondheim.

Nå har Jenny valgt å ofre samboerskapet for å satse på musikken i Oslo.

- Vi er fortsatt sammen, men jeg skal flytte til Oslo. Det går kjempebra med oss og vi er virkelig hundre prosent klaff. Men man må jo ofre litt. 

- Det er ganske vemodig, men jeg kjenner at jeg gleder meg til å flytte nå – selv om det sikkert kan bli tøft og slitsomt. Men vi tar det som det kommer. Vi er veldig avslappet til det og satser på at han flytter etter til Oslo når han er ferdig med masteren sin, forklarer artisten.


Paret har vært sammen i tre og et halvt år og Jenny ser for seg atde skal holde sammen i mange år til.

- Vi har jo vært sammen veldig lenge allerede med tanke på at jeg bare er tjue år. Vi skal jo forhåpentligvis være sammen veldig lenge, så jeg kan ikke sitte der og holde han i hånden.

- Det er nesten litt slitsomt å ha funnet noen du er så glad i når du er så ung og skal ut å studere på forskjellige steder og sånn. Men det er jo et luksusproblem på mange måter så vi får bare ta det som det kommer, smiler hun. 

Sammenlignes med Lana Del Ray
Jenny har blitt sammenlignet med den internasjonale superstjernen Lana Del Ray - en artist hun selv relaterer seg til. Nå gleder hun seg til å vise verden hvem hun er som artist.

- Det er veldig kjekt å være ute med ny singel. Nå gleder jeg meg bare til å få ut neste låt egentlig. Det er alltid sånn - man vil jo alltid ha ut så mye som mulig. Og jeg har masse på lager som bare venter på å bli klart, så det er en god situasjon å være i, sier hun.

I kveld kan du se Jenny Langlo på Allsang på grensen på TV2 kl. 20.00. Finn dine favorittprogrammer i Seoghør.nos TV-guide!

LES OGSÅ:
- Jeg kan ikke være «Idol»-vinner for alltid


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer