Dennis Siva Lie:

Flyttet fra kjæresten: - Lå litt i kortene

Programlederen har flyttet ut fra kjæresten, og inn i guttekollektiv.

BOR MED EN KOMPIS: Dennis Siva Lie bor for tida i Oslo med en kamerat. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
BOR MED EN KOMPIS: Dennis Siva Lie bor for tida i Oslo med en kamerat. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert

Dennis Siva Lie (28) ble raskt et kjent fjes, både etter deltagelsen i realitysuksessen «Kompani Lauritzen», og som programleder i «God kveld Norge» sammen med makkeren Marte Bratberg (33).

I tillegg til jobb, bruker Siva Lie mye tid med kjæresten, som fram til nylig har vært samboeren hans.

I podkasten «Råning med Tone» har 28-åringen tidligere fortalt at han og samboeren har valgt å flytte fra hverandre- men at kjæresteforholdet likevel består. Ifølge 28-åringen er nemlig kjæresten en travel dame som studerer medisin, som krever mye tid.

MISFORSTÅELSE: Da Dennis Siva Lie var korporal inne på «Kompani Lauritzen» skjedde det noe som førte til at produksjonen måtte beklage seg. Video: TV 2. Reporter: Celina Morken Vis mer

- Hvis jeg har to timer der jeg ikke gjør noe, så vil jeg helst henge med noen, forklarer han, og sier det var en faktor som bidro til avgjørelsen.

Da Se og Hør møtte programlederen under Bowling Celebrity Invitational på mandag, åpnet 28-åringen ytterligere opp om hvorfor paret ikke lenger deler adresse.

- Lå litt i kortene

Paret har tidligere bodd sammen i Trondheim under coronapandemien. Nå bor begge i Oslo, men hver for seg.

- Hun flyttet ned til Oslo for å studere medisin, da bodde jeg fortsatt i Trondheim. Så da jeg flyttet ned til Oslo, for jeg fikk jobb i «God kveld Norge», så ble vi enige om at vi skulle bo litt fra hverandre, men samtidig i nærheten. Så det lå litt i kortene hele tiden, forklarer Siva Lie til Se og Hør.

TV-profilen forteller at begge synes det virket som en god plan å bo fra hverandre, noe det også har vært. For tida bor Siva Lie i kollektiv med en kompis.

- Hun bor kanskje fem minutter å gå unna, så vi sover hos hverandre annenhver dag og koser oss, forklarer TV 2-profilen.

FØRSTE GANG: Kjæresten til Isabelle Eriksen, Wiktoria Maria, stilte opp for Rød Løper på Vixen sin sommerfest. Reporter: Nora Skavhaug. Video: Celina Morken. Vis mer

- Det er litt romantisk, jeg liker det. Det er litt som å gå tilbake til dating igjen. Nå får jeg meldingen: «Skal du sove hos meg i dag?».

- Det er logistiske grunner også, legger han til.

Matchet på Tinder

I «Råning med Tone» forteller programlederen at han møtte sin utkårede på datingappen Tinder. Etter å ha matchet bestemte de seg for å møtes.

På spørsmål om det var kjærlighet ved første blikk, svarer Siva Lie bekreftende.

AVSLØRER: Mie Cappelen og kjæresten flytter sammen i Oslo. Reporter: Nora Skavhaug. Video: Celina Morken Vis mer

- Vi møttes, tok en pils, stakk og bada og var spontante. Det var i Trondheim der vannet er litt kaldere, så det er litt mer gøy.

LES OGSÅ: - Klart jeg har bekymringer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer