Gisele Bündchen og Tom Brady:

- Flyttet fra hverandre

En uenighet skal ha sørget for kjølig stemning mellom stjernene.

LANGT EKTESKAP: Tom Brady og Gisele Bündchen har vært gift i tretten år. Foto: Doug Oeters/Pa Photos/NTB
LANGT EKTESKAP: Tom Brady og Gisele Bündchen har vært gift i tretten år. Foto: Doug Oeters/Pa Photos/NTB Vis mer
Publisert

Det tretten år lange ekteskapet mellom den amerikanske fotballspilleren Tom Brady (45) og modell Gisele Bündchen (42) har stått for flere overskrifter. Den siste tiden har det imidlertid blitt spekulert på om ekteskapet har begynt å slå sprekker.

Etter at Brady gjorde comeback på fotballbanen uttalte modellen at hun ønsket å se ektemannen lykkes i karrieren sin, men innrømmet likevel at det gikk utover familielivet.

- Det er klart jeg har mine bekymringer - dette er en veldig voldelig sport, og jeg har barna mine og jeg vil gjerne at han skal være mer til stede, har hun tidligere fortalt til magasinet Elle.

Nå setter derimot paret fart på bruddryktene nok en gang, ifølge Us Weekly.

ROMANSERYKTER: Vi tok en prat med Iselin Guttormsen og hennes dansepartner Catalin Andrei Mihu om deres forhold. Video: Rød Løper Vis mer

Skal ha flyttet fra hverandre

Ifølge nettstedet har ikke 42-åringen vært til stede under noen av Bradys fotballkamper gjennom sesongen.

Stjernene har barna Benjamin (12) og Vivian (9) sammen. Brady har også sønnen Jack (15) fra et tidligere forhold. Alle tre barna var samlet for å se pappa Brady spille på Raymond James Stadium i Tampa, Florida.

Kona var imidlertid ikke å se, skriver Us Weekly.

At Bündchen ikke har vært på noen av kampene denne sesongen vekker oppsikt ettersom hun, ifølge nettstedet, ofte har stilt opp på mange kamper gjennom tidligere sesonger.

SLUTT: Vi ble kjent med ektefellene Josephine og Louis i den første sesongen av «Grenseløst forelsket». Nå kan Josefine fortelle hvorfor forholdet tok slutt. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

Fraværet kommer kort tid etter at Us Weekly avslørte at ekteparet angivelig har flyttet fra hverandre. Det skal trolig være uenighet rundt Bradys fremtid som var en avgjørende faktor.

I februar pensjonerte nemlig Brady seg som fotballspiller for å tilbringe mer tid med familien, forklarte han i en uttalelse. Bare to måneder senere annonserte han comeback for Tampa Bay Buccaneers.

- Tom og Gisele er fremdeles ikke på samme side når det gjelder pensjoneringen hans. For tiden bor de i separate hjem, men kommuniserer fremdeles, fortalte en kilde til Us Weekly.

PRINSESSEDATTER: Leah Isadora Behn dukket opp på Vixen Awards 2021. Vis mer

- Ikke glad

Nyheten om at stjerneduoen angivelig ikke bor sammen lenger ble kjent en måned før Brady trengte tid fra fotballbanen og tok ut permisjon.

- Han skal håndtere noe privat, forklarte Bradys trener Todd Bowles under en pressekonferanse, ifølge People.

Siden vendte trebarnsfaren tilbake til laget med avtale om én fridag i uken. Dette skal ikke være nok for modellkona, skal vi tro kilder til Us Weekly.

- Gisele var ikke glad da Tom gikk tilbake fra å være pensjonert fra NFL (National Fotball League, journ.anm.). Det er anspent stemning mellom dem.

LES OGSÅ: Venter barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer