BOR SAMMEN: - Skriveriene om at vi har flyttet fra hverandre stemmer ikke, sier Fredrik Skavlan. Her er han med kjæresten Maria Bonnevie . Foto: STELLA PICTURES
BOR SAMMEN: - Skriveriene om at vi har flyttet fra hverandre stemmer ikke, sier Fredrik Skavlan. Her er han med kjæresten Maria Bonnevie . Foto: STELLA PICTURESVis mer

- Flyttet aldri fra hverandre

Fredrik Skavlan avviser ryktene.

SEHER.NO: Talkshow-kongen Fredrik Skavlan (42) og hans skuespillerkjæreste Maria Bonnevie (35) er for tiden travelt opptatt med arbeid i henholdsvis Sverige og Norge.

Men Skavlan - som skal spille inn sitt nye talkshow i Stockholm før han flytter til Oslo etter nyttår - avviser alle rykter om at de to skal ha flyttet fra hverandre som følge av den travle kalenderen.

- Det har vært mye skriverier om at jeg og kjæresten min har flyttet fra hverandre og i perioder har bodd i hvert vårt land. Det stemmer ikke, sier Fredrik Skavlan til Her og Nå.

Ifølge Skavlan reiser paret frem og tilbake mellom sin leilighet på Södermalm i Stockholm og sitt hus i Oslo.

- Vi har en base i hver by. Det fungerer kjempefint, sier Fredrik til Her og Nå.

Etter nyttår tar Maria Bonnevie over pendlingen til Stockholm - når hun tar opp igjen jobben som skuespiller ved Dramaten-teatret i den svenske hovedstaden.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Takker kjæresten for suksessen
Se video med Skavlan fra NRKs høstlansering her:


[obj:media:7978]