Elena Belle:

Flyttet: - Alt i huset minnet meg om ham

«Svenske Hollywoodfruer»-profilen forteller om beslutningen om å flytte ut av huset hun delte med ektemannen.

TØFT: Elena Belle avslører at hun nå har flyttet til en leilighet sammen med datteren etter at ektemannen, Michael Theanne, gikk bort i begynnelsen av mars. Foto: NTB Scanpix
TØFT: Elena Belle avslører at hun nå har flyttet til en leilighet sammen med datteren etter at ektemannen, Michael Theanne, gikk bort i begynnelsen av mars. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I begynnelsen av mars kom den tragiske beskjeden om at «Svenske Hollywoodfruer»-profilen Elena Belle (35) hadde mistet ektemannen, Michael Theanne.

Belles ektemann kollapset nær parets hjem i Los Angeles etter å ha gått tur med hundene i nabolaget. Han ble bare 45 år gammel, og etterlot seg kona og datteren Luna (2).

Etter hans plutselige bortgang fortalte Belle at hun hadde besluttet å flytte fra huset de delte sammen i Los Angeles, da det føltes for stort og utrygt uten ektemannen.

- Vi skal flytte til en leilighet som har 24-timers vakthold hvor vi kan bo ett år. I mellomtiden skal jeg prøve å finne et sted som vi kan kjøpe, og føle oss trygge i. Jeg har alltid syntes at det er skummelt å være i huset alene fordi vi har opplevd innbrudd før, har Belle tidligere uttalt, ifølge Expressen.

Nå har hun flyttet fra hjemmet hun delte med sin avdøde ektemann og datteren Luna. Det avslører hun på en Instagram-story ifølge Expressen.

Sikkerhet døgnet rundt

«Jeg fikk mange spørsmål om bildet mitt i går og om vi har flyttet. Svaret er ja. Vi flyttet for to dager siden, og vi elsker det nye stedet. Det føles trygt og koselig. Har aldri innsett at jeg faktisk foretrekker å bo i leilighet. Jeg kommer til å vise dere det når det er klart», forklarte hun på Instagram ifølge den svenske avisen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer