Elena Belle:

Flyttet: - Alt i huset minnet meg om ham

«Svenske Hollywoodfruer»-profilen forteller om beslutningen om å flytte ut av huset hun delte med ektemannen.

TØFT: Elena Belle avslører at hun nå har flyttet til en leilighet sammen med datteren etter at ektemannen, Michael Theanne, gikk bort i begynnelsen av mars. Foto: NTB Scanpix
TØFT: Elena Belle avslører at hun nå har flyttet til en leilighet sammen med datteren etter at ektemannen, Michael Theanne, gikk bort i begynnelsen av mars. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I begynnelsen av mars kom den tragiske beskjeden om at «Svenske Hollywoodfruer»-profilen Elena Belle (35) hadde mistet ektemannen, Michael Theanne.

Belles ektemann kollapset nær parets hjem i Los Angeles etter å ha gått tur med hundene i nabolaget. Han ble bare 45 år gammel, og etterlot seg kona og datteren Luna (2).

Etter hans plutselige bortgang fortalte Belle at hun hadde besluttet å flytte fra huset de delte sammen i Los Angeles, da det føltes for stort og utrygt uten ektemannen.

- Vi skal flytte til en leilighet som har 24-timers vakthold hvor vi kan bo ett år. I mellomtiden skal jeg prøve å finne et sted som vi kan kjøpe, og føle oss trygge i. Jeg har alltid syntes at det er skummelt å være i huset alene fordi vi har opplevd innbrudd før, har Belle tidligere uttalt, ifølge Expressen.

Nå har hun flyttet fra hjemmet hun delte med sin avdøde ektemann og datteren Luna. Det avslører hun på en Instagram-story ifølge Expressen.

- EN TRØST: Jahn Teigens datter og ekskone gjestet «Lindmo», hvor de åpnet opp om tiden etter hans død. Video med tillatelse: NRK Vis mer

Sikkerhet døgnet rundt

«Jeg fikk mange spørsmål om bildet mitt i går og om vi har flyttet. Svaret er ja. Vi flyttet for to dager siden, og vi elsker det nye stedet. Det føles trygt og koselig. Har aldri innsett at jeg faktisk foretrekker å bo i leilighet. Jeg kommer til å vise dere det når det er klart», forklarte hun på Instagram ifølge den svenske avisen.

Til avisen utdyper Belle den nylige flyttingen.

- Vi har flyttet og elsker vårt nye sted, og Luna elsker sitt nye rosa rom. Jeg har fortsatt huset, men skal forsøke å leie det ut eller eventuelt selge det i fremtiden. Alt i huset minner meg om Michael, så man blir veldig lei seg av å være der, forteller hun.

- Alt man har bygget opp sammen i løpet av mange år, det er veldig trist. Her i vårt nye hjem kjenner vi oss trygge om nettene med sikkerhet døgnet rundt, legger hun til.

DØDSFALL: Kristin Cavallari, kjent fra «Laguna Beach» og «The Hills», mistet broren sin i 2015. Det har hun tidligere latt være å uttale seg om, men nå åpner hun opp om den tunge tiden. Video: TV 2 Sumo, Viafree Vis mer

Belle og datteren har hatt det tøft etter Theannes brå bortgang, noe hun har fortalt åpenhjertig om til Aftonbladet. Til avisen fortalte Belle at hun ofte snakker med datteren om faren hennes.

- Jeg har fortalt at han finnes i himmelen nå, og at vi alle kommer til å ses igjen en dag, men at det kommer til å ta tid. At han finnes i våre hjerter for alltid, og at han elsker henne, fortalte 35-åringen.

Videre forklarte Belle at hun og Luna går inn på hjemmekontoret hans hver morgen og kveld, hvor de sier både «god morgen» og «god natt». Inne på Theannes kontor fortalte Belle at hun hadde hengt opp bilder av ham og tent lys.

Se dette innlegget på Instagram

❤️❤️ My Valentines ❤️❤️

Et innlegg delt av MT (@mtseminal)

I intervjuet innrømmet Belle at det er datteren Luna som gjør at hun fortsatt kjenner et håp i livet.

- Jeg har to valg. Gå helt inn i en depresjon eller leve videre og være sterk for datteren min og forsikre meg om at hun har en positiv mamma og et positivt liv til tross for det som har hendt. Jeg velger det siste, og det hadde Michael valgt også, sa hun.

Forrige måned røpet hun i et intervju med Expressen hva dødsårsaken til mannen var.

BRUTALT: Sofie Nilsen er en av influenserne i TV2 Livsstil-serien «Bloggerne». Der åpner hun opp om hvordan det var å miste pappaen sin i ung alder. Video: TV2 Sumo Vis mer

Gikk i sjokk

Obduksjonsrapporten viste at Theanne døde av et hjerteinfarkt, og at han hadde underliggende hjerte- og karsykdommer som ingen visste om. Disse førte altså til infarktet.

Overfor avisen fortalte hun om dagen ektemannen døde, 29. februar.

- Det var helg. Vi skulle ha en familiedag og ta med Luna til Santa Monica. Mens jeg ga Luna frokost og kledde på henne, skulle han gå en kort tur med hundene. Men han kom aldri tilbake, sa 35-åringen til avisen.

Det ringte på døren, og Belle trodde ektemannen var hjemme igjen. Men det var ikke Theanne som sto på andre siden av døren. Det var naboer, som fortalte at ektemannen hadde falt. Først trodde hun han var skadet, men realiteten var langt mer tragisk.

Halvveis på vei ut for å sjekke hvordan det gikk med Theanne, ble hun stoppet og fortalt at hun ikke kunne komme nærmere. Da fikk hun beskjeden om at han var død.

- Jeg gikk i sjokk, og fikk kraftig panikk, fortalte Belle om øyeblikket da hun fikk dødsbudskapet, og la til at hun bare klarte å ta seg sammen på grunn av datteren, som krevde oppmerksomheten hennes.

LES OGSÅ: Skuespillerens kone og sønn drept

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer