Flyttes til Sverige for godt

«Skavlan» dropper Norge etter svensk seer-svikt.

FLYTTES TIL SVERIGE: Fredrik Skavlan har opplevd synkende seertall i Sverige, etter at han begynte å sende fra Norge etter jul. Nå flyttes programmet over grensen for godt. Foto: Scanpix
FLYTTES TIL SVERIGE: Fredrik Skavlan har opplevd synkende seertall i Sverige, etter at han begynte å sende fra Norge etter jul. Nå flyttes programmet over grensen for godt. Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO: Talkshow-kongen Fredrik Skavlan har mistet i snitt 177 000 svenske seere, etter at hans norsk-svenske TV-program «Skavlan» etter jul byttet sendested fra Stockholm til Oslo.

Når den neste sesongen begynner opptakene til høsten, vil alle programmene bli sendt fra den svenske hovedstaden.

Mediedirektør i Aegis Media Norge, Jarle Thalberg, sier til Dagbladet at han er overbevist om at flyttingen er et klart forsøk på å vinne tilbake de svenske seerne.

- Det er en større utfordring for «Skavlan» å få varig suksess i Sverige. Her i Norge har programmet fantastiske seertall uansett hvor det sendes fra, sier han til avisa.

Han tror også at flyttingen vil styrke dominansen av svenske gjester i talkshowet.


Redaksjonssjef i NRK Underholdning, Charlo Halvorsen, hevder flyttingen har sammenheng med manglende studiokapasitet i Oslo.

Ifølge Dagbladet skal han også ha hintet om at Fredrik Skavlans nærhet til kjæresten Maria Bonnevie, som er fast ansatt på teateret Dramaten i Stockholm, har spilt en rolle for flyttingen. Det avviser imidlertid Skavlan selv.

- Det er bare noe Charlo tror! Maria bor jo heldigvis like mye i Oslo. Jeg har dessuten redaksjonen sittende 50/50 i hver by, så jeg må reise uansett, skriver han i en e-post til avisa.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  
 

LES OGSÅ: Cheryl Cole besøker Skavlan