Jordyn Woods og Kylie Jenner:

- Flytter ut fra Kylie etter skandalen

Kylie Jenners bestevenninne var angivelig utro med Khloé Kardashians kjæreste.

PÅ FLYTTEFOT: Etter at det ble kjent at Khloé Kardashians kjæreste, Tristan Thompson, angivelig hadde vært utro med Jordyn Woods (t.v.), som er Kylie Jenners bestevenninne, kommer nå nyheten om at hun flytter ut. Foto: NTB Scanpix
PÅ FLYTTEFOT: Etter at det ble kjent at Khloé Kardashians kjæreste, Tristan Thompson, angivelig hadde vært utro med Jordyn Woods (t.v.), som er Kylie Jenners bestevenninne, kommer nå nyheten om at hun flytter ut. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Natt til onsdag ble det sluppet nok en bombe i Kardashian-klanen, etter at det ble kjent at basketballstjernen Tristan Thompson (27) nok en gang skal ha vært utro mot sin kjæreste, Khloé Kardashian (34).

Flere amerikanske medier meldte også at realityparet hadde gått hver til sitt - bare ti måneder etter at deres lille datter True kom til verden.

En av årsakene til bruddet skal være at Tristan angivelig har vært utro med en i Kardashian/Jenner-familiens innerste krets: Modellen Jordyn Woods (21), som er Kylie Jenners (21) bestevenninne - og som bor i samme hus som henne.

Se dette innlegget på Instagram

MY GIRLS💚🍀

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

Ifølge en rekke amerikanske medier, deriblant TMZ, skal Jordyn nå flytte ut fra bestevenninnens hus, der hun har bodd i en lengre periode. Hun skal etter sigende flytte inn hos moren sin, og skal ha tatt avgjørelsen selv, ifølge nettstedets kilder.

Ødelagt etter bruddet

Khloé skal være ødelagt etter bruddet, men hun skal angivelig prøve sitt ytterste for å være tapper overfor datteren True (10 mnd.) og resten av familien, skriver nettstedet videre.

Verken Jordyn eller Tristan har kommentert ryktene som har spredt seg som ild i tørt gress de siste dagene, og det ser ikke ut til at de to har blitt fryst ut av den berømte familien. Khloé følger nemlig fremdeles både Tristan og Jordyn i sosiale medier. Det gjør også Kylie.

Kylie har heller ikke slettet noen av bildene hun har lagt ut av eller sammen med bestevenninnen Jordyn.

we’ve traveled lives together

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

En som imidlertid kaster vann på ryktemølla, er storesøster Kim Kardashian (38), som sluttet å følge begge de involverte partene på Instagram onsdag. Det samme gjorde hun da Tristan ble anklaget for utroskap den første gangen, ifølge Cosmopolitan.

Bryter tausheten

Onsdag dukket Khloé opp på et offentlig arrangement for første gang siden ryktene begynte å svirre tidligere denne uken. Da deltok hun på Pretty Little Thing-åpningen i Los Angeles sammen med en rekke kjente fjes.

Morgenen etter tok 34-åringen til Instagram-stories, der hun på kryptisk vis brøt tausheten om stormen hun står i om dagen, melder TMZ.

BRYTER TAUSHETEN: Khloé la torsdag ut disse tre tekstene på Instagram-stories. Foto: Skjermdump, Instagram
BRYTER TAUSHETEN: Khloé la torsdag ut disse tre tekstene på Instagram-stories. Foto: Skjermdump, Instagram Vis mer

«Den verste smerten er å bli såret av en person du har forklart smerten din til», lyder et av innleggene, noe nettstedet tolker som en melding til Tristan.

Realitystjernen har også lagt ved to andre tekster, samt en tegning av en gråtende kvinne.

Brudd

Khloé skal ha sett seg grundig lei av kjærestens stadige eskepader, og denne gangen bestemt seg for å gjøre det slutt for godt, skriver E! News. Ryktene skal ha kommet stjernen for øret på mandag, sier en anonym kilde til nettstedet.

- Khloé begynte først å høre om det på mandag. Hun var ikke sikker på om det var sant, og begynte å høre rundt. På tirsdag fikk hun det bekreftet, sier kilden, og fortsetter:

- Det var ryktet om at kjæresten hennes gjennom to og et halvt år, og faren til datteren hennes True, var utro mot henne med Jordyn Woods, som er en av Kylie Jenners beste venner.

Saken fortsetter under.

SHOW: Kim Kardashians kjole under «Hollywood Beauty Awards» vekker oppsikt. Vis mer

Møttes på fest

Det skal ha vært dette sidespranget som ble siste spiker i kisten for forholdet. Khloé skal ha fått nyss om at Tristan og Jordyn hadde en greie for en ukes tid siden, etter at de to møttes på en fest i Los Angeles.

Kilder hevder at de to så veldig intime ut på festen, og Khloé har da trolig fått nyss om dette fra flere hold.

Saken fortsetter nedenfor.

- De har hatt problemer med tillit hele veien, og hun har jo gått ned denne stien før. Hun må være sterk, både for seg selv og for True. Alle er ekstremt skuffet, sier en kilde om situasjonen til ET.

Notorisk utro

Det er imidlertid ikke første gang NBA-stjernen Tristan Thompson skal ha vært utro mot sin kjære Khloé. Han er kjent for å være notorisk utro, noe som har skapt stadige utfordringer for kjærlighetsforholdet deres.

Tristan sto for en av fjorårets største utroskapsskandaler da nyheten sprakk om at han hadde vært utro like før datteren kom til verden i april 2018.

Den gang dukket flere videoklipp av Tristan i het omfavnelse med forskjellige kvinner opp i medier som Daily Mail og TMZ.

I en av videoene ser man blant annet at basketballstjernen flørter vilt med to jenter på et utested, før han kysser en av dem.

REAKSJONENE: Slik reagerte Kardashian- og Jenner-søstrene da de fikk vite om Tristan Thompsons angivelige utroskap mot Khloé Kardashian, bare dager før fødselen av parets første barn. Video: E! Entertainment / NTB Scanpix Vis mer

- Tristan har sendt meldinger til flere jenter på Instagram. Det var slik han kontaktet dem før han avtalte å møte dem. Han liker eksotiske eller ikke-amerikanske jenter med store rumper, sa en kilde til Us Weekly den gang.

Ifølge nettstedet skal Tristan ha gått bak ryggen på Khloé med fem ulike kvinner, og basketballstjernen skal dessuten å flørtet med et par modeller på et NBA All-Star-arrangement i februar ifjor.

- Han så ikke ut som eller oppførte seg som en som har en gravid kjæreste. Flørtingen og kroppsspråket var så avgjort upassende for en som er i et seriøst forhold og venter barn, uttalte en kilde til Us Weekly ifjor.

LES OGSÅ: Raser mot beskyldninger om neseoperasjon

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer