Mie Mack Cappelen:

Flytter ut av landet

- Det er ingenting som holder meg her, sier Mie Mack Cappelen.

FLYTTER: Mie Mack Cappelen røper store flyttelplaner. Foto: Privat
FLYTTER: Mie Mack Cappelen røper store flyttelplaner. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Realityprofil Mie Mack Cappelen (24) ble et kjent fjes da hun for to år siden deltok i den norske versjonen av «Love Island». Inne i villaen fant hun kjærligheten med Ali Esmael, men etter halvannet år som kjærester kunne de i fjor høst bekrefte at de hadde gått hver til sitt.

Nå kan hun imidlertid avsløre spennende planer - hun har nemlig tenkt å flytte utenlands.

BRUDD: Realityprofilene går hvert til sitt og Mie Cappelen åpner seg om en tung tid. Video: Mie Mack Cappelen på Youtube / Rød Løper. Reporter/klipp: Celina Morken. Vis mer

Etter bruddet ble kjent i fjor høst satte Cappelen seg på flyet og vendte snuten sørover mot varmere strøk - nærmere bestemt Santa Teresa i Costa Rica.

- Jeg var der i en måned, og jeg ble helt forelsket.

- Ingenting holder meg her

24-åringen ble imidlertid såpass forelsket i strandbyen, som blant annet er kjent for sine surfemuligheter, at hun nå like gjerne har bestemt seg for å flytte dit.

- Det er nå jeg har muligheten, og det hadde vært veldig gøy å bo i Costa Rica på ubestemt tid. Jeg har blitt litt smålei av byen og Oslo, og nå har jeg muligheten til å jobbe fra hvor som helst. I tillegg til at jeg er singel og ikke har en fast jobb som «binder» meg til Oslo. Det er på en måte ingenting som holder meg her.

I en episode av «Sofa» avslørte Aleksander Sæterstøl flytteplaner overfor Martine Lunde. Video: TV 2 Vis mer

- Jeg tror det er sunt å bo i utlandet en liten periode, få noen nye impulser, bli kjent med en ny kultur og nye mennesker.

Cappelen forteller at planen er å fortsette å jobbe med sosiale medier, og på lang sikt fortsette å studere. Sistnevnte blir imidlertid ikke før til høsten.

- Jeg har ikke helt funnet ut av flyttedatoen, det er ingenting som er spikret ennå. I første omgang må jeg søke om visum for tre måneder, så er jeg litt usikker hvordan jeg løser det etter det. Men jeg vet det er mange som drar dit og blir værende i flere år.

Flytter alene

Da hun var der i oktober rakk hun ikke bare å forelske seg i stedet, men også menneskene der.

- Jeg elsker Santa Teresa, og det er veldig annerledes enn alt annet jeg har opplevd. Alle er sykt åpne og det er enkelt å få seg venner. Det er mye av grunnen til at jeg føler at jeg kan dra tilbake - jeg føler jeg at et sted å komme til.

SLUTT: Influenser Sara Emilie Tandberg og samboeren Robin flytter fra hverandre etter nesten ti år som kjærester. Video: Steffen Pettersen/ TV 2 Vis mer

- Jeg føler Costa Rica og folkene der er veldig ulikt Norge og nordmenn. Alle er veldig positive, vennlige, hjelpsomme og har en veldig avslappet holdning til livet. Misforstå meg rett, Norge er helt fantastisk, men av og til føler jeg vi kan ha litt for mye fokus på ting som ikke er så sunt. Det er veldig forfriskende å nyte livet litt mer, utdyper hun.

Realityprofilen planlegger å flytte dit alene, men forteller at flere av de hun møtte der i høst også kunne tenke seg å gjøre det samme.

- Også kjenner jeg mange av de lokale, og jeg har venner som bor der.

«5 i uka»: Første episode av det nye datingkonseptet byr på både tårer og baksnakking. Video: TV 2 Vis mer

24-åringen forteller at det gikk overraskende bra med hjemlengselen da hun var på reise sist, men at det likevel er en ting hun gruer seg litt til.

- Jeg tror det er sunt å utfordre seg selv på den måten. Det eneste jeg er litt bekymret for er hundene mine. De blir hjemme, jeg tror ikke de hadde kost seg så mye der nede. Men den ene er litt gammel …

Flyttelasset går imidlertid ikke sørover helt ennå.

- Det blir nok ikke før nærmere våren. Jeg har en del ting som må gjøres her, og jeg vil helst spare opp så mye penger som mulig før jeg drar. Men jeg vil dra så fort som mulig, understreker hun avslutningsvis.

LES OGSÅ: Etter bruddet: - Fortsatt vondt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer