Mie Mack Cappelen:

Flytter ut av landet

- Det er ingenting som holder meg her, sier Mie Mack Cappelen.

FLYTTER: Mie Mack Cappelen røper store flyttelplaner. Foto: Privat
FLYTTER: Mie Mack Cappelen røper store flyttelplaner. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Realityprofil Mie Mack Cappelen (24) ble et kjent fjes da hun for to år siden deltok i den norske versjonen av «Love Island». Inne i villaen fant hun kjærligheten med Ali Esmael, men etter halvannet år som kjærester kunne de i fjor høst bekrefte at de hadde gått hver til sitt.

Nå kan hun imidlertid avsløre spennende planer - hun har nemlig tenkt å flytte utenlands.

Etter bruddet ble kjent i fjor høst satte Cappelen seg på flyet og vendte snuten sørover mot varmere strøk - nærmere bestemt Santa Teresa i Costa Rica.

- Jeg var der i en måned, og jeg ble helt forelsket.

- Ingenting holder meg her

24-åringen ble imidlertid såpass forelsket i strandbyen, som blant annet er kjent for sine surfemuligheter, at hun nå like gjerne har bestemt seg for å flytte dit.

- Det er nå jeg har muligheten, og det hadde vært veldig gøy å bo i Costa Rica på ubestemt tid. Jeg har blitt litt smålei av byen og Oslo, og nå har jeg muligheten til å jobbe fra hvor som helst. I tillegg til at jeg er singel og ikke har en fast jobb som «binder» meg til Oslo. Det er på en måte ingenting som holder meg her.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer