Flytter tilbake til Norge

Etter ti år i utlandet vender den norske artisten tilbake til hjemlandet.

FLYTTER TILBAKE TIL NORGE: Etter ti år i Danmark har Herborg Kråkevik og hennes familie bosatt seg i Oslo. Foto: SCANPIX
FLYTTER TILBAKE TIL NORGE: Etter ti år i Danmark har Herborg Kråkevik og hennes familie bosatt seg i Oslo. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Ti år etter at hun flyttet til Danmark, har den populære artisten Herborg Kråkevik (37) flyttet til Oslo sammen med ektemannen Esben og døtrene Agnes og Petra.

Kråkevik sier til VG at flyttingen i utgangspunktet skyldes at ektemannen har fått ny jobb for en periode, men vil ikke utelukke at flyttingen blir permanent.

- Min juristmann er «utstasjonert» hos et privat firma i Oslo, og vi blir her i alle fall i år.

- Jeg gleder meg enormt over å bo i Oslo. Tidligere har jeg bare vært her mest på grunn av jobb, men nå har jeg virkelig oppdaget hvor flott denne byen er, sier hun til avisen.

I november blir Kråkevik også aktuell med sitt nye show «Kjære landsmenn! Mellom bakkar og Himmelbjerg» på Det Norske Teatret.

Kråkevik hevder stykket - hvor hun ser på Norge utenfra - ikke hadde vært mulig uten årene i Danmark.

- Det har gitt meg tillatelse til å se landet mitt og meg selv utenfra. Den oppmerksomheten du får som artist er det bare sunt å kunne ta en pause fra, sier hun til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har følt at noen har holdt meg hånda.