PÅ FLYTTEFOT: David og Victoria Beckham planlegger å flytte fra Los Angeles til Europa på nyåret. Her er superparet sammen med barna Harper, Cruz og Romeo.  Foto: All Over Press
PÅ FLYTTEFOT: David og Victoria Beckham planlegger å flytte fra Los Angeles til Europa på nyåret. Her er superparet sammen med barna Harper, Cruz og Romeo. Foto: All Over Press Vis mer

Flytter tilbake til Europa

David og Victoria Beckham vurderer nå å flytte fra Los Angeles.

Publisert
SEHER.NO: For fire år siden flyttet Beckham-familien fra England til Amerika, da David (36) fikk kontrakt med fotballklubben Los Angeles Galaxy.

Nå vurderer den berømte familien å flytte tilbake til Europa, så David kan fortsette fotballkarrieren nærmere hjemlandet. Ifølge nettstedet FemaleFirst forhandler David nå med ulike klubber i England og Frankrike.

- David nærmer seg en avtale med Paris Saint-Germain eller en britisk klubb, og kommer nok til å offentliggjøre valget etter nyttår, sier en kilde til Mail on Sunday.

David, Victoria og deres fire barn Brooklyn (12), Romeo (9), Cruz (6) og Harper (6 mnd) har alle trivdes i huset sitt i Beverly Hills og den berømte familien har fått mange amerikanske stjernevenner som Tom Cruise, Will Smith og Eva Longoria.

Firebarnsfaren skal allerede ha undersøkt privatskoler i begge land, og er opptatt av at sønnene skal få best mulig utdannelse. Victoria skal ikke ha vært begeistret for flytteplanene, men sies å ha blitt mer positiv med tanken på å utvide klesmerket sitt.

- Hun vil bruke muligheten til å utvikle merket sitt i Europa. Hun vil nok dele tiden sin mellom Los Angeles, London og Paris, fortsetter kilden.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har funnet flere etter at hun kom  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer