Isabel Raad:

Flytter til utlandet med kjæresten

Isabel Raad skal bli samboer med britiske Jack Beaumont, men ikke i Norge.

PÅ FLYTTEFOT: Influenser Isabel Raad og kjæresten skal leie en luksusvilla i utlandet i tre måneder. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
PÅ FLYTTEFOT: Influenser Isabel Raad og kjæresten skal leie en luksusvilla i utlandet i tre måneder. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

I vår kunne influenser Isabel Raad (27) avsløre at hun og den britiske kjæresten Jack Beaumont planlegger å flytte utenlands og bli samboere. Det røpet 27-åringen i en video på YouTube - uten å ville si hvilket land de har planer om å bosette seg i.

I nok en video på sin Youtube-kanal røper Raad nå at hun og kjæresten skal leie en drømmevilla i varmere strøk i tre måneder.

VG omtalte saken først.

I videoen vil ikke Raad røpe hvilket land det er snakk om, men ifølge avisen ligger det aktuelle huset i Málaga i Spania.

NY SERIE: Isabel Raad lover å vise frem alle sider av seg selv. Reporter: Ruben Pedersen. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

- 5. juni flytter jeg med kjæresten min, vi skal bli samboere, det blir helt sykt, sier influenseren i videoen.

Villaen sto ferdig bygd i fjor, og har blant annet basseng og takterrasse.

- Endelig flytter vi sammen. Det blir så jævla nice. Jeg savner han så mye og det blir så vanskelig med det her coronagreiene og at han ikke får fly inn, sier hun videre i videoen.

Raad sier også at hun gleder seg til å dele hverdagen sammen med Beaumont, og at hun har ventet på dette lenge.

Det var i januar i år Raad avslørte at hun hadde funnet lykken med britiske Jack Beaumont. Da hadde de datet en god stund allerede, men influenseren valgte å vente med å vise ham fram i sosiale medier.

Se og Hør har forsøkt å få en kommentar fra Isabel Raad, foreløpig uten å lykkes.

TILBAKE: I Isabels nye serie blir vi med tilbake til Stavanger og Randaberg, hvor Isabel opplevde mye vondt. Reporter: Ruben Pedersen. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Hintet om Dubai

Isabel Raad har tidligere fortalt at hun har hatt lyst til å flytte til Dubai, der hun har feriert mye under pandemien. Nå tyder ting imidlertid på at det er Spania som gjelder for det forelskede paret.

Raad har likevel besøkt Dubai en rekke ganger, noe som har blitt møtt med høylytt kritikk.

Senest i slutten av mars valgte Raad å reise utenlands. Det valget begrunnet hun med at hun ønsket å tilbringe mer tid med den hun elsker.

«Jeg setter vanvittig stor pris på alle dere fantastisk fine mennesker som følger meg og ikke minst som aktivt engasjerer seg i mine sosiale medier. Derfor ønsker jeg ikke å lyve/skjule noe som helst for dere, og jeg ønsker alltid å være det beste forbildet jeg kan være ut ifra mine forutsetninger», skrev Raad til sine over 271 000 følgere på Instagram da.

TREKKE SEG: Isabel Raad vil trekke seg etter første etappe av «71 grader Nord Norges tøffeste kjendis» Vis mer

Hun fortsatte:

«Denne pandemien er en situasjon ingen kunne forutse hvordan de ville takle og alle takler det ulikt. Uten videre bortforklaringer har jeg bestemt at jeg reiser bort for å være med den jeg elsker i en periode».

LES OGSÅ: - Hun er dypt opprørt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer