Sandra Lyng:

Flytter til svigerforeldrene

Artisten og familien er klar for en ny tilværelse i Bærum.

PÅ FLYTTEFOT: Artist Sandra Lyng røper at hun, forloveden Lasse Joachim Langerud og sønnen Sander, skal flytte fra Oslo og bosette seg i Bærum. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør
PÅ FLYTTEFOT: Artist Sandra Lyng røper at hun, forloveden Lasse Joachim Langerud og sønnen Sander, skal flytte fra Oslo og bosette seg i Bærum. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør Vis mer
Publisert

Sandra Lyng (33) har mange baller i luften som artist, barnebokforfatter og ettbarnsmor til sønnen Sander (2) som kom til verden i 2018.

Det samme året forlovet hun seg med samboeren Lasse Joachim Langerud (37). Bryllupet skulle opprinnelig ha funnet sted i mai, men er foreløpig lagt på is grunnet coronapandemien.

- Man vil jo også kunne ha besteforeldre der uten at man tenker at de er i en potensiell fare, bare for at vi skal gifte oss. Det kan vi ikke sjanse på, fortalte hun til Se og Hør i november i fjor.

Selger leiligheten

Til tross for utsatt bryllup kan det se ut til at den lille familien har nok å henge fingrene i likevel. De har nemlig besluttet å flytte fra hovedstaden. Det avslørte Lyng på Instagram-story denne uken.

På spørsmål fra en av følgerne om hvor de skal flytte, svarte Lyng at de skal bosette seg på Haslum i Bærum.

Overfor Se og Hør forklarer artisten bakgrunnen for flyttingen.

- Vi flytter fordi vi fikk muligheten til å bo i huset til foreldrene til Lasse. Huset er delt i to, og til nå har Lasses mormor bodd der. Nå bor hun på pleiehjem, forklarer Lyng.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer