Sandra Lyng:

Flytter til svigerforeldrene

Artisten og familien er klar for en ny tilværelse i Bærum.

PÅ FLYTTEFOT: Artist Sandra Lyng røper at hun, forloveden Lasse Joachim Langerud og sønnen Sander, skal flytte fra Oslo og bosette seg i Bærum. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør
PÅ FLYTTEFOT: Artist Sandra Lyng røper at hun, forloveden Lasse Joachim Langerud og sønnen Sander, skal flytte fra Oslo og bosette seg i Bærum. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør Vis mer
Publisert

Sandra Lyng (33) har mange baller i luften som artist, barnebokforfatter og ettbarnsmor til sønnen Sander (2) som kom til verden i 2018.

Det samme året forlovet hun seg med samboeren Lasse Joachim Langerud (37). Bryllupet skulle opprinnelig ha funnet sted i mai, men er foreløpig lagt på is grunnet coronapandemien.

- Man vil jo også kunne ha besteforeldre der uten at man tenker at de er i en potensiell fare, bare for at vi skal gifte oss. Det kan vi ikke sjanse på, fortalte hun til Se og Hør i november i fjor.

NYTT LIV: I disse dager får vi se Adrian Sellevoll kjempe om å bli Norges tøffeste kjendis i «71 grader nord kjendis». Her forteller han hvorfor han valgte å legge om sin festglade livsstil. Reporter: Martine Johansen. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Selger leiligheten

Til tross for utsatt bryllup kan det se ut til at den lille familien har nok å henge fingrene i likevel. De har nemlig besluttet å flytte fra hovedstaden. Det avslørte Lyng på Instagram-story denne uken.

På spørsmål fra en av følgerne om hvor de skal flytte, svarte Lyng at de skal bosette seg på Haslum i Bærum.

Overfor Se og Hør forklarer artisten bakgrunnen for flyttingen.

- Vi flytter fordi vi fikk muligheten til å bo i huset til foreldrene til Lasse. Huset er delt i to, og til nå har Lasses mormor bodd der. Nå bor hun på pleiehjem, forklarer Lyng.

Videre forteller hun at de også ønsker å flytte for å få større plass, slik at blant annet hundene kan leke i hagen.

- Og det viktigste: At Sander får vokse opp sammen med besteforeldrene sine, som er de fineste folka jeg vet om, legger hun til.

LEILIGHETSKJØP: Aurora Gude og kjæresten Håkon har kjøpt seg ny leilighet, nå forklarer de hvorfor de ville flytte. Vis mer

Det å flytte fra hovedstaden, tror Lyng blir fint.

- Det siste året har vi jo ikke fått benyttet oss noe særlig av det som er fordelene med å bo i byen. Som lettvint kollektiv til møter, jobb og kafé og byliv. Nå når vi er mye inne uansett og bare rundt våre nærmeste, er det veldig fint å kunne ha større plass og natur rett ved, forteller hun.

Oppussingsprosjekt

Leiligheten i Oslo blir dermed lagt ut for salg. Boligen i huset til Lyngs svigerforeldre må imidlertid pusses opp.

- Vi håper å flytte inn så raskt som mulig, det kan hende vi planlegger å flytte litt etter Sander har fått barnehageplass, alternativt må vi kjøre litt lengre om morgenen i en periode for å levere ham, utdyper ettbarnsmoren.

NYTT HJEM: På Instagram-story delte Sandra Lyng et bilde fra oppussingen av deres nye hjem i Bærum. Foto: Instagram / sandralyng
NYTT HJEM: På Instagram-story delte Sandra Lyng et bilde fra oppussingen av deres nye hjem i Bærum. Foto: Instagram / sandralyng Vis mer

Boligen de skal flytte inn i er en generasjonsbolig.

- Det blir som en tomannsbolig hvor vi skal bo i den lille delen. Det er rundt 130 kvadratmeter over to plan, avslutter hun.

Som nevnt var det i november 2018 at Lyng ble mamma for aller første gang. Siden den gang har hun ved flere anledninger vært ærlig om at opplevelsen av å bli mor ikke ble helt som forventet.

I et tidligere intervju med magasinet KK fortalte 33-åringen at hun syntes det var for lite ærlighet rundt det å få barn - og hvordan alle har ulike opplevelser rundt dette.

SJOKK: Influencer Lainey Marie avslører på sin YouTube-kanal at hun er gravid - og mye lengre på vei enn hun trodde. Video: Laineymariebeauty / Youtube Vis mer

Åpen om utfordringer

Sønnen hadde for kort tungebånd, og slet samtidig med både refluksproblemer og kolikk. Derfor fikk han problemer med å suge av brystet, og gråt mye - noe som tydelig tæret på mammaen.

Det korte tungebåndet og kolikken førte til mye smerte for den lille gutten, som bare gråt og gråt - til mamma Sandras store fortvilelse.

Å prøve å roe ned Sander ved å legge ham til brystet, fungerte ikke.

- Ammingen har vært et helvete! Og det har gjort så vondt. Og Sander har vært så frustrert. Og jeg som hadde gledet meg skikkelig, fortalte Lyng til KK.

LIVREDDE: Elin Bergius og Christian Fredrik Trælnes venter sitt tredje barn sammen, men gikk nylig gjennom en veldig dramatisk hendelse. Vis mer

Til tross for at det gjorde vondt, holdt 33-åringen ut, og prøvde alt fra brystskjold til pumping. Til slutt fikk hun beskjed av en helsesøster om ikke å stresse med ammingen.

- Å gi opp ammingen er ikke noe man tar lett på. Jeg tror alle nybakte mødre kjenner på det. Man vil gjøre det beste for babyen, og alt vi har lært, er at morsmelk er best, sa Lyng, og la til at hun var glad hun hørte på helsesøsterens råd.

LES OGSÅ: Slaktes etter oppussing

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer