Flytter til Sverige

Forloveden må være tålmodig når Jenny Skavlan starter nye prosjekter etter Melodi Grand Prix.

SEOGHØR.NO: I tre direktesendte semifinaler og en finale har Jenny Skavlan (27), sammen med makker Erik Solbakken, ledet Melodi Grand Prix.

Lørdag ble Carl Espen Thorbjørnsen kåret til vinner, noe som markerte slutten på mye hektisk MGP-jobbing for den populære programlederen.

SLITEN: Etter ukesvis med intensiv jobbing før fire direktesendinger under Melodi Grand Prix begynte Jenny Skavlan å bli sliten. Her med TV-makker Erik Solbakken.  Foto: FameFlynet Norway
SLITEN: Etter ukesvis med intensiv jobbing før fire direktesendinger under Melodi Grand Prix begynte Jenny Skavlan å bli sliten. Her med TV-makker Erik Solbakken. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

- Jeg har vært veldig sliten, men når det først gjelder da klarer man det. Det har vært lange dager, men først og fremst har det vært gøy. Man holder ut den lille tiden det varer, sier Jenny til Seoghør.no rett etter sending.

Ny kolleksjon

Men Jenny hviler ikke på laurbærene og mandag er hun i full gang med nye prosjekter.

Mote er en av programlederens store interesser og hun har gjort stor suksess med sine sy om-prosjekter som også har resultert i to bøker. I 2012 ble hun kåret til årets best kledde kjendiskvinne av stylist Jan Thomas Mørch Husby.

Hun har også designet klær, blant annet i samarbeid med kleskjeden Bik Bok.

Nå avslører Skavlan at hun er midt i et nytt kolleksjonssamarbeid. Hvem hun designer for er foreløpig en godt bevart hemmelighet.

- Jeg har mange jobber som venter. Jeg kommer snart med nytt kolleksjonssamarbeid og jeg skal jobbe litt i Sverige. Jeg kommer til å bo litt i Sverige fremover. Det blir litt pendling.

SNART BRYLLUP: I to år har Jenny vært forlovet med Thomas Gullestad. 26. april vies de under en seremoni i Oslo.  Foto: FameFlynet Norway
SNART BRYLLUP: I to år har Jenny vært forlovet med Thomas Gullestad. 26. april vies de under en seremoni i Oslo. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Kjæresten må vente

I tillegg til all jobbingen planlegger hun også bryllup med Thomas Gullestad, som nå får se mindre av sin travle kjæreste.

- Han får vente på meg. Han er veldig flink til å vente.

Vielsen vil være i en ombygd industrihall på Norsk Design- og Arkitektursenter ved Akerselva. Etter seremonien forflytter brudefølget seg til nabobygget, Kulturkirken Jakob.

LES OGSÅ: Jenny er sangfestens motedronning