Flytter til New York

Guri Solberg flytter med hele familien til New York.

SEOGHØR.NO: I høst har Guri Solberg (37) ledet «Skal vi danse» på TV 2 og vært programleder for «Ettermiddagen». Sistnevnte program legges ned etter to år på lufta og en dansevinner blir kåret i november.

Det har gjort at Guri kan legge andre planer. I januar flytter hun sammen med ektemannen David Vogt og sine to døtre til New York.

- Jeg skal flytte fra Oslo. Først for å bo et halvt år i New York og så flytte med familien til Bergen der mannen min skal jobbe. Det er ikke noe dramatikk i det, men jeg skal pendle litt, sier Solberg til Seoghør.no.

HALVVEIS: Lørdag var det Venke Knutson og Egor Filipenko som måtte forlate "Skal vi danse". Konkurransen er halvveis og i januar flytter Solberg til New York.  Foto: FameFlynet Norway
HALVVEIS: Lørdag var det Venke Knutson og Egor Filipenko som måtte forlate "Skal vi danse". Konkurransen er halvveis og i januar flytter Solberg til New York. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Den blide programlederen vil fortsatt jobbe for TV2 fremover og håper å utvikle seg som programleder under oppholdet i New York.

- Jeg skal jobbe litt og ha fri etter en travel høst. Og forhåpentligvis se masse TV og møte flinke TV-folk for å lære en del.

En TV-karriere i USA er ikke noe hun sikter etter.

- Nei, det har jeg ikke tenkt på. Jeg er ambisiøs og min ambisjon er å bli flinkere til det jeg gjør. Det håper jeg at jeg kan bli i løpet av et halvt år i New York.

FLYTTER FAMILIEN: Sammen med ektemannen David Vogt og to barn flytter Guri til New York. Til sommeren drar de videre til Bergen.  Foto: Stella Pictures
FLYTTER FAMILIEN: Sammen med ektemannen David Vogt og to barn flytter Guri til New York. Til sommeren drar de videre til Bergen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Leiligheten på Tøyen er lagt ut for salg og familien på fire flytter til en bolig i Brooklyn, rett utenfor Manhattan.

- Det blir et eventyr for oss alle fire. Det har krevd mye planlegging, men jeg er glad for at vi har fått det til.

LES OGSÅ: - Jeg ble sjalu