Flytter til Europa for å bli tatt seriøst

Kanye West prøver seg som klesdesigner.

MODELLER: Kanye West leter etter modeller som kan gå show for ham, når kolleksjonen hans blir å se under Paris Fashion Week 2012. Her er han omringet av Victorias Secret-modeller. Foto: Stella Pictures
MODELLER: Kanye West leter etter modeller som kan gå show for ham, når kolleksjonen hans blir å se under Paris Fashion Week 2012. Her er han omringet av Victorias Secret-modeller. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Selv om Kanye West (34) og kompis Jay-Z (42) får opptil 40 millioner kroner for å opptre, har hip hop-kongen bestemt seg for å skifte beite. Nå flytter han til London for å forsøke seg på å bli tatt seriøst som klesdesigner.

I oktober i år lanserte han klesmerket Donda, oppkalt etter moren som døde etter en mislykket plastisk operasjon i 2007, som fikk lunkne tilbakemeldinger i hjemlandet Amerika.

Kanye forbereder seg til Paris Fashion Week som avholdes i mars til neste år, og bruker tiden på å være i kontakt med erfarne med-designere og modeller.

Nylig avholdt han en fest for VIP-folk i London, for å finne potensielle modeller til å gå show for ham.

- Kanye ble flere ganger observert i lystig samtale med forskjellige modeller, mens han oppfordret dem til å sende modellbilder av seg til mailen hans, forteller en kilde som var på festen til The Sun.

Så gjenstår det å se om kolleksjonen slår an på denne siden av Atlanterhavet...

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Ble mamma etter nettdating

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer