Flytter til Balkan

Kjendis-ekteparet reiser fra verdensdel til verdensdel på jakt etter nye hus.

PÅ VISNING: Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones har i flere dager vært på cruise i Adriaterhavet, og blant annet besøkt den vakre byen Dubrovnik. Foto: All Over Press
PÅ VISNING: Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones har i flere dager vært på cruise i Adriaterhavet, og blant annet besøkt den vakre byen Dubrovnik. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Jorda rundt!

Nå er Hollywoodstjernene på visninger i det lille kongedømmet Montenegro - som nylig ble selvstendig.

Fra før eier Douglas (61) - kjent fra filmen "Wall Street"- og Zeta-Jones hjem i New York City, Los Angeles, Bermuda, Mallorca, Aspen og Wales.

- Mens noen samler på kunst, samler vi på hjem. Jeg elsker arkitektur, det er som en lidenskap, sier han ifølge nettstedet Contactmusic.

Montenegros kronprins Nicholas (62) har personlig hjulpet Hollywoodstjernene med husjakten. Han ser det som god markedsføring å få internasjonale stjerner til landet ved Adriaterhavskysten.

- Kronprinsen håper å gjøre området om til det neste Monaco. Han skal også ha snakket med milliardæren og eieren av fotballklubben Chelsea, Roman Abramovic (39), sier en kilde nær kongefamilien.

Douglas og Zeta-Jones kommer sikkert til å more seg kongelig i de rojale omgivelsene...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer