FLYTTER SAMMEN: - Halle skal bo i et stort hus som har blitt leid bare for henne, forteller en kilde om Halle Berry og eks-kjæresten gjenforening som skal foregå i Sør-Afrika. Foto: All Over Press
FLYTTER SAMMEN: - Halle skal bo i et stort hus som har blitt leid bare for henne, forteller en kilde om Halle Berry og eks-kjæresten gjenforening som skal foregå i Sør-Afrika. Foto: All Over Press Vis mer

Flytter til Afrika med eksen

- De skal forsøke å bo under samme tak, forteller en kilde.

SEHER.NO: Skuespillerstjernen Halle Berry (43) og eks-kjæresten Gabriel Aubry (33) skal bo sammen i Cape Town de neste tre månedene. 


Berry skal delta i innspillingen av sin nye film «Dark Tide» i den sør-afrikanske byen, og ifølge Radaronline klarer ikke eksen hennes å bære tanken om å være så lenge borte fra datteren deres, Nahla (2).

Derfor har Halle bedt 33-åringen bli med som en form for «barnevakt på heltid».

- Halle skal bo i et stort hus som har blitt leid bare for henne. Så nå skal hun og Gabriel forsøke å leve under samme tak for Nahlas skyld, sier en kilde til nettstedet.

Tidligere denne uke ble de to også avfotografert da de ankom Cape Town sammen.

Etter et fire års langt forhold, var det i april at det ble slutt mellom Aubry og Berry.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - Nå er det slutt