FORELSKET: Robbie Williams har funnet lykken med vakre Ayda Field. Her er de to på en kjærlighetsferie til Mexico i 2008. Foto: Stella Pictures
FORELSKET: Robbie Williams har funnet lykken med vakre Ayda Field. Her er de to på en kjærlighetsferie til Mexico i 2008. Foto: Stella PicturesVis mer

Flytter sammen med svigermor

Robbie Williams liker både mor og datter.

SEHER.NO: Med en fortid preget av glamorøse damer, narkotikamisbruk og tett drikking er neppe Robbie Williams (35) det beste eksemplet på "svigermors drøm".

Men etter at Williams møtte den amerikanske skuespillerinnen Ayda Field (30) i 2007, har den tidligere festløven roet seg ned.

Ifølge The Sun er Robbie nå blitt så familiekjær at han har bedt Aydas mor Gwen flytte fra California til hans hjem i Storbritannia!

Robbie og Gwen skal i løpet av de siste årene ha blitt gode venner, blant annet på grunn av deres forkjærlighet for poker.

- Noen ganger har Gwen og Robbie blitt sittende og spille i flere timer etter at alle andre har gått til sengs, sier en venn av stjernen til avisa.

I tillegg til å få en ny pokerspiller i huset, ønsker Robbie ifølge The Sun at Gwen skal holde datteren med selskap, mens han er opptatt med å promotere sitt nye album Reality Killed The Video Star.

- Robbies hus er enormt, og det vil bli ensomt å bo der alene. Men Gwen og Ayda kan ha mye moro sammen. Det er tennisbaner, treningsstudio og vakre turområder der. I tillegg vil Gwen få sitt eget hus, så hun kan ha et privatliv, sier Robbies venn.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Moren måtte hjerteopereres