BLIR SAMBOERE: - Jeg er veldig forelsket, jeg visste ikke at det fantes så fantastiske menn! Jeg blir nesten litt satt ut jeg, av hvor bra ting egentlig er, sier Beate Tislavoll Haga om kjæresten Simon, som nå flytter til Norge. Foto: Privat
BLIR SAMBOERE: - Jeg er veldig forelsket, jeg visste ikke at det fantes så fantastiske menn! Jeg blir nesten litt satt ut jeg, av hvor bra ting egentlig er, sier Beate Tislavoll Haga om kjæresten Simon, som nå flytter til Norge. Foto: PrivatVis mer

Flytter sammen med kjæresten

- Kjemperomantisk, sier Ungkaren-skjønnheten om sin "hemmelige" kjæreste.

SEHER.NO: I juni skrev Seher.no om at "Ungkaren"-deltager Beate Tislavoll Haga (26) hadde funnet lykken med ny kjæreste - kort tid etter at finalen av det populære programmet var sendt på TV.

Reality-skjønnheten var derimot hemmelighetsfull i forhold til hvem som hadde kapret hjertet hennes.

- Foreløpig har vi ikke lyst til å gå offentlig ut med det, vi får vente til alt styret rundt "Ungkaren" har lagt seg, sa hun den gang.

Nå er situasjonen en ganske annen. De siste månedene har nemlig paret jobbet intenst med å skaffe Simon Hammonds jobb i Norge. Endelig har de lykkes, noe som betyr at Beates engelske kjæreste flytter til det kalde nord den første uka i desember.

- Veldig forelsket!
Tidligere har Beate Tislavoll Haga røpet at kjæresten hennes er en "tidligere bekjent". De to møttes for første gang i fjor sommer, men fant tonen for alvor i april - noen måneder etter at innspillingen av "Ungkaren" var over.

Simon bor i London, men har norsk mor. Selv snakker han "arendalsdialekt med engelsk aksent" - til tross for at han ikke er oppvokst i Norge.

- Jeg tenker sånn at hvis han ikke hadde møtt meg, da hadde han kanskje flyttet til Norge uansett. Men det er klart, han kaster jo alt han har i hendene og kommer til meg, så man føler jo litt forventningspress, sier Beate til Seher.no.

At hun har møtt sitt livs største kjærlighet, det er ikke 26-åringen i tvil om. Derfor er det ekstra deilig at Simon nå endelig pakker kofferten.

- Jeg er veldig forelsket, jeg visste ikke at det fantes så fantastiske menn! Jeg blir nesten litt satt ut jeg, av hvor bra ting egentlig er.
I desember kommer han altså. Men hva paret skal ta seg til den første dagen - det har de fortsatt ikke bestemt.

- Vi har ingen plan ennå, faktisk. Selv gleder jeg meg til å ligge på sofaen og bare være kjærester, jubler hun.

20 nye frierbrev
I juli skrev Seher.no at Beate hadde fått hele 250 frierbrev etter TVNorge-realityen. Men ifølge henne selv, har folk fortsatt ikke helt glemt at hun var en del av det populære sjekkeprogrammet.

- Jeg har fått cirka 20 henvendelser siden den gang. Det som er litt spesielt nå, er at folk ikke lenger "pakker" inn det de skriver, eller det de sier til meg på byen. Det er ikke uvanlig at jeg hører "Hei! Er du singel igjen?" eller "Jeg har lest at du er opptatt, men nå har du vel ikke kjæreste lenger?". Folk tenker tydeligvis at tiden har stått stille siden jeg ble sendt hjem fra afrika.

- Hvilke andre henvendelser får du?

- Folk som jeg overhodet ikke kjenner tar kontakt med meg - som oftest på Facebook. Det kan være alt fra "Skjer det noe i Oslo i helgen?" til "Jeg kommer til Oslo på fredag, kan du være guiden vår for anledningen?". Men så langt har jeg bare mottatt én ufin melding, sier Stord-jenta, som ikke har spesielt lyst til å utdype den saken.

- Det var en melding jeg fikk helt i begynnelsen. Når man skriver så vulgære ting - da er det vel ikke meningen at man skal ta det seriøst? Da er det rett og slett ikke håp engang...

- Kjemperomantisk
Tross utallige frierbrev og at hun mest sannsynlig er drømmekvinnen for mange gutter: Det finnes kun én mann i Beate Tislavoll Hagas hjerte.

- Simon gleder seg veldig til å komme, og til å se alt Norge har å by på. Og selv ser jeg fram til å få kjæreste "på heltid", det blir kjemperomantisk.

Det hete paret kjente hverandre også den gangen Beate bestemte seg for å være med og kjempe om Stig Kjos i "Ungkaren". Og akkurat dét var en litt spesiell følelse, ifølge henne selv.

- Han syntes vel at det var litt rart, men oppfordret meg samtidig til å gjøre det. Men moren hans er jo norsk, og det er klart at kjentfolk kanskje synes det er litt rart at jeg ble dumpet på TV rett før jeg ble sammen med ham, sier en lykkelig Beate Tislavoll Haga til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: - Jeg er lykkelig forelsket