FLYTTER: - Vi ville bare finne noe som var litt mer sentralt, forteller Vivian Sørmeland til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
FLYTTER: - Vi ville bare finne noe som var litt mer sentralt, forteller Vivian Sørmeland til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Flytter sammen med kjæresten

Den comeback-klare skjønnheten er på flyttefot igjen.

Se videointervjuet med Vivian Sørmeland nederst i saken!

SEHER.NO: I april i fjor ble det kjent at det tidligere "Idol"-paret Vivian Sørmeland (24) og Aleksander Denstad With (21) har gått hvert til sitt etter et fire års langt kjærlighetsforhold.

Ikke så lenge etterpå forelsket Vivian seg i en svensk mann. Nå flytter de sammen - for andre gang.

- Jeg har allerede bodd sammen med kjæresten min i noen måneder, så det blir ikke noe nytt selv om vi flytter sammen nå. Vi ville bare finne noe som var litt mer sentralt, sier 24-åringen, som ikke ønsker å gå ut med kjærestens navn, til Seher.no.

Etter at det ble slutt med Aleksander, bodde Vivian en kort periode alene. Ikke så lenge etterpå flyttet hun sammen med et par venner. Leiligheten den tidligere "Idol"-stjernen nå flytter inn i ligger nederst på Grünerløkka, og er 45 kvadratmeter stor. Paret leier leiligheten, ettersom de har bestemt seg for å vente litt før de kjøper.

Forrige uke sa Vivian, som endte på tredjeplass i 2006-versjonen av "Idol", til Seher.no at hun aldri har vært populær blant gutta, og at hun tidligere har blitt drapstruet på sms.

For tiden er Sørmeland aktuell med singelen "Anyone Who's Anyone". Og til høsten kommer den tidligere hun med sin debutplate på Bonnier Amigo.

Har du et kjendistips? Tips oss her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg har aldri vært populær blant gutta

Se videointervjuet med Vivian Sørmeland her:

[obj:media:7913]

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.