Flytter sammen med kjæresten

- Jeg har funnet drømmemannen, sier Paradise-Karoline.

BLIR SAMBOER: Karoline Berget har på ni måneder gått fra singellivet på «Paradise Hotel» til å bli samboer med sin nye kjæreste i Oslo. - Jeg stortrives med mitt nye liv, sier hun til Seher.no. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
BLIR SAMBOER: Karoline Berget har på ni måneder gått fra singellivet på «Paradise Hotel» til å bli samboer med sin nye kjæreste i Oslo. - Jeg stortrives med mitt nye liv, sier hun til Seher.no. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Narvik-jenta Karoline Berget fikk mange mannlige beundrere da hun tidligere i år deltok i realityserien «Paradise Hotel» på TV3.

Men i mai avslørte hun til Seher.no at hun hadde fått seg kjæreste, og nå har paret flyttet sammen i en leilighet på St. Hanshaugen i Oslo.

Karoline sier til Seher.no at hun møtte sin nye samboer Vegard Kildal Hansen (24) første gang for to år siden, men at de to ikke ble sammen før etter at hun kom hjem fra «Paradise Hotel»-innspillingen i Mexico.

- Han var en god støtte for meg da jeg kom hjem, og ofte er det jo sånn at man starter som venner og senere blir kjærester.

- Vi flyttet sammen i juni, da vi begge var på utkikk etter et nytt sted å bo. Derfor tenkte vi at like godt kunne bo sammen.  Hittil har det gått kjempefint, sier hun til Seher.no.


Karoline - har ikke snakket om kjæresten før nå, fordi de to har villet nyte kjærligheten i fred. Hun  innrømmer at det har vært vanskelig å holde samboerens identitet skjult for fansen, blant annet på sin blogg (ekstern lenke).

Tirsdag skrev ukebladet Se og Hør at Karolines «Paradise Hotel»-kolleger Thea Bråten Christensen og Emil Løvstad venter barn, men selv har Karoline foreløpig ingen planer om å følge i samme bane.

- Jeg har lyst på barn, men det er ikke noe vi har diskutert ennå, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: «Paradise Hotel»-par venter barn