Flytter sammen med kjæresten

Skuespillerparet tar forholdet et steg videre...

SAMBOERE: Skuespillerparet Anne Hathaway og Adam Shulman er blitt samboere. Foto: All Over Press
SAMBOERE: Skuespillerparet Anne Hathaway og Adam Shulman er blitt samboere. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: «Love and Other Drugs»-stjernen Anne Hathaway (28) og hennes kjæreste Adam Shulman har tatt forholdet sitt et steg videre.

Ifølge UsMagazine har paret bestemt seg å for å flytte sammen. Og Hathaway har allerede flyttet tingene sine over til kjærestens leilighet i Brooklyn i New York.


- Hun har flyttet inn i hans leilighet i Brooklyn. De har vært sammen lenge  nå, og hun er trygg på at det kommer til å få det bra som samboere, sier en kilde til Life&Style.

Paret har vært sammen siden 2008. Shulman er også en skuespiller.

Anne ble kjæreste med Adam, like etter sitt brudd med Raffaelo Follieri - som ble dømt til å sone 4 år i fengsel i 2008, for å ha snytt investorer for millioner av dollar.

- Jeg følte meg så dum da jeg fikk høre det. Jeg forventet at alle skulle døme meg. Men alt jeg møtte var medfølelse. Gud, det var et virkelig dårlig forhold. Jeg tror det viktigste jeg har lært, er at selv om du har hatt en dårlig kjærlighets-erfaring, så burde man ikke frykte nye forhold, sier hun til DailyMail.


Anne Hathaway var forøvrig nylig i Norge, da hun var Nobel-vertinne.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Nakenhet er bare en del av jobben