Flytter sammen med kjæresten

- Det er virkelig noe jeg ser frem til, sier Jenny Langlos kjæreste.

BLIR SAMBOERE: Om et halvt år er «Idol»-vinneren Jenny Langlo ferdig med videregående, og flytter til Trondheim for å være nærmere kjæresten.  Foto: Stella Pictures
BLIR SAMBOERE: Om et halvt år er «Idol»-vinneren Jenny Langlo ferdig med videregående, og flytter til Trondheim for å være nærmere kjæresten. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Fredag vant Jenny Langlo (18) «Idol»-finalen på TV2 etter en knapp seier over konkurrenten Vegard Leite (19).

Ungjenta har tilbrakt store deler av siste halvår i Oslo, mens hun kjempet seg frem i talentkonkurransen. Nå drar Jenny tilbake til Stordal der hun skal fullføre videregående, men i sommer flytter hun sammen med kjæresten Kristian Smoge (22) i Trondheim.

- Jeg har igjen et halvt år på videregående, og etter det setter jeg kursen mot Trondheim og Kristian, sier Langlo til Her og Nå.

Kristian bor i Trondheim, der han studerer til å bli sivilingeniør. Paret har faktisk sett med til hverandre mens Jenny bodde i Oslo, men nå er de snart klare for å dele hverdagen sammen.

- Det blir noe helt annet, og er virkelig noe jeg ser frem til. Det har jo ikke vært en ideell situasjon for oss med denne avstanden, forteller Kristian.

  
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg vil ikke bli bedømt etter utseende  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer