Flytter sammen for første gang

Den norske programlederen og skuespilleren blir endelig samboere.

SUPERPAR: Rapper Thomas «Finger'n» Gullestad og kjæresten Jenny Skavlan blir samboere for første gang til sommeren. Foto: Stella Pictures
SUPERPAR: Rapper Thomas «Finger'n» Gullestad og kjæresten Jenny Skavlan blir samboere for første gang til sommeren. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Jenny Skavlan (24), kjent fra «Tomme Tønner»-filmene og som «Masterchef»-programleder kan se frem til å snart få bedre plass. For tiden bor hun på snaue 34 kvm, i en leilighet hun har lånt av en venn.

Men til sommeren blir nok boltreplassen til den kreative 24-åringen utvidet. Da flytter hun nemlig sammen med kjæresten, rapperen Thomas «Finger'n» Gullestad (30) for første gang, skriver VG.

Stjerneparet har vært sammen i omtrent to og et halvt år, og når de nå skal flytte sammen gjør de det skikkelig. De har bestemt seg for å rett og slett utvide leiligheten til «Finger'n» i Oslo sentrum, ved å bygge ut loftet. Og Skavlan har stor tro på det kommende samboerskapet:

- Han er mye ryddigere enn meg, mens jeg lager mat. Det er en hyggelig arbeidsfordeling, forteller hun til VG.

Og mens Skavlan venter på å få flyttet inn og begynt matlagningen, kan hun jo slå ihjel tiden ved å se seg selv som programleder for «Fangene på fortet»? Eller kanskje ikke - den vakre programlederen blir nemlig bare rastløs av å se på TV, innrømmer hun.

Men programlederrollen har hun likevel ingen problemer med. Sammen med tidligere snowboardstjerne Daniel Franck (36) har Skavlan pustet liv i den gamle TV3-serien, som søndag kveld har premiere kl. 20.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Søsteren må ta hånd om frierne