- Flytter sammen etter seks måneder

Blake Lively og Ryan Reynolds ønsker å bo i fredeligere omgivelser.

HALVT ÅR: Blake Lively og Ryan Reynolds har kun vært et par i seks måneder, men ser seg om etter et sted å bo. Foto: All Over Press
HALVT ÅR: Blake Lively og Ryan Reynolds har kun vært et par i seks måneder, men ser seg om etter et sted å bo. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespillerparet Ryan Reynolds (35) og Blake Lively (24) ligger ikke på latsiden. Etter å ha vært sammen i kun seks måneder, skal paret nå være på boligjakt.

Det er bladet Us Weekly som hevder at stjernene ser seg om etter et sted å bo.

- De leter aktivt etter en bolig forskjellige steder i Connecticut, sier en kilde til bladet ifølge nettstedet RadarOnline.com.

Lively, som i fjor var sammen med Leonardo DiCaprio, holder for tiden til i New York, og Reynolds bor hos henne når han er i byen. Nå ønsker de å bo i roligere omgivelser, men fortsatt i nærheten av storbylivet.

I februar la Reynolds Hollywood-huset han delte med ekskona, Scarlett Johansson, ut for salg.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Hopper fra den ene «hollywood-hunken» til den andre

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer