Flytter sammen etter seks år

Håndballstjernene Camilla Herrem og Steffen Stegavik gifter seg til sommeren.

FLYTTER HJEM: Etter flere år i Elverum flytter Steffen Stegavik nå hjem til Trondheim, der han skal bo med forloveden Camilla Herrem.  Foto: Scanpix
FLYTTER HJEM: Etter flere år i Elverum flytter Steffen Stegavik nå hjem til Trondheim, der han skal bo med forloveden Camilla Herrem. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mens Camilla Herrem (26) de siste årene har bodd i Trondheim for å følge håndballkarrieren har kjæresten Steffen Stegavik vært bosatt i Elverum. Nå er det slutt på langdistanseforholdet.

Ifølge Her og Nå flytter Stegavik nå til Trondheim. Camilla spiller for Byråsen, mens Steffen har spilt for Elverum. Nå begynner han å spille for førstedivisjonsklubben Kolstad for å være nærmere sin kjære. 

- Vi har bodd fra hverandre i seks år nå, og det er på tide å starte livet videre. Samtidig ser jeg muligheten for at vi kan få opp et elitelag på herresiden i Trondheim. Det trigger meg, sier Stegavik til Adresseavisen. 

Paret planlegger nå bryllup og gifter seg 6. juli. Herrem har tidligere avslørt bryllupsmenyen til Eyvind Hellstrøm da hun gjestet «Hellstrøm inviterer».   

- Det blir hjemmelaget blomkålsuppe til forrett, oksestek til hovedrett og sjokoladefondant eller creme brulé til dessert, fortalte Herrem.

LES OGSÅ: Gifter seg neste sommer  


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer