Flytter på grunn av datteren

Robbie Williams vil ikke at hans ufødte datter skal bli en «amerikansk hønsehjerne».

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popstjernen Robbie Williams (38) har aldri vært lykkeligere enn han er nå om dagen. Sommeren 2010 giftet han seg med kjæresten Ayda Field (33), som nå venter parets første barn. Robbie kan nesten ikke vente med å bli pappa, og har allerede planlagt datterens fremtid. 

Han er hel klar på at familien på tre flytter til England så snart datteren er gammel nok til å begynne på skolen.  

- Jeg vil ikke at barnet vårt skal utdannes i Los Angeles fordi jeg foretrekker at hun får engelske verdier. Elevene på skolene her er idioter! Det er en haug av idioter som bare lever i Los Angeles, og hun ville vært omringet av dem, sier han ifølge The Sun. 

Williams flyttet blant annet til Amerika fordi han var lei av å bli jaget av engelske journalister, men han vil gjøre alt for å sikre at datteren blir lykkelig.  

- Ungene her føler de har rett til alt og de er kjedelige og dumme. Det betyr at jeg vil bo i England resten av livet, men jeg kan leve med det. Det er verdt å bli plaget hvis hun får en god utdannelse. 

Se video av Robbie og Ayda da de var ute sammen i forrige uke øverst i saken.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kom på prisutdeling med høygravid kjæreste  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer