Flytter inn til svigermor

- Det går faktisk veldig fint, sier Maria Mena.

<strong>FLYTTET INN HOS KJÆRESTENS FAMILIE:</strong> Maria Mena sier til Her og Nå at hun stortrives med å bo sammen med sine svigerforeldre, etter at hun og kjæresten Eivind Sæther måtte flytte ut av sin leilighet på grunn av oppussing. Foto: Anders Myhren/Seher.no
FLYTTET INN HOS KJÆRESTENS FAMILIE: Maria Mena sier til Her og Nå at hun stortrives med å bo sammen med sine svigerforeldre, etter at hun og kjæresten Eivind Sæther måtte flytte ut av sin leilighet på grunn av oppussing. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den norske popartisten Maria Mena (25) kunne fredag avsløre overfor Seher.no at hun den siste tiden har hatt det så travelt med å forberede sin nye single «This Too Shall Pass», at hun ikke har hatt tid til å forberede noe bryllup med forloveden Eivind Sæther (29).

Men kanskje kan Maria få noen tips etter at hun ifølge Her og Nå har flyttet inn hos kjærestens foreldre, mens hun og Eivind begynte og pusse opp sin leilighet.

- Det går faktisk veldig fint, og hyggelig er det, sier Maria om sin nye tilværelse til bladet.

Maria sa i forrige uke til Seher.no at hun tror det kan ta flere måneder før det blir noe bryllup.

. Fremover blir det masse promoteringsarbeid, og så blir det nok turnering til vinteren. Alt dette blir en litt lang prosess, siden det tar tid før ting blir spilt på radioen og slikt.

- Men vi har jo allerede vært sammen i seks år, så da er det vel ingen hast. Hvorfor begynne å stresse nå plutselig? sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg orker ikke stresse med bryllupet nå

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer