BLIR SAMBOER: Scarlett Johansson får det formodentlig riktig så hjemmekoselig sammen med kjæresten Ryan Reynolds. Foto: All Over Press
BLIR SAMBOER: Scarlett Johansson får det formodentlig riktig så hjemmekoselig sammen med kjæresten Ryan Reynolds. Foto: All Over PressVis mer

Flytter inn til kjæresten

Scarlett Johanssen og Ryan Reynolds tar forholdet et skritt lenger.

SEHER.NO: Vakre Scarlett Johansson (23) flytter nå sammen med skuespillerkjæresten Ryan Reynolds (31), melder Femalefirst.com.

"Lost in Translation"-stjernen, som har vært sammen med Ryan i nesten et år, holder på å flytte tingene sine inn i kjærestens Los Angeles hjem - mot sin mors vilje.

- Scarlett føler hun er klar til å flytte sammen med Ryan og hun synes han er den perfekte mannen for henne. Moren synes derimot at datteren er for ung til å slå seg til ro og er redd for at hun forhaster seg, sier en kilde ifølge nettstedet.

Den unge skuespillerens representanter har ennå ikke kommentert nyheten.

Paret ble først sett sammen på kino i New York i april i fjor - kort tid etter at Ryan hadde brutt forlovelsen med sangeren Alanis Morissette (33).

I januar gikk det rykter om at Ryan hadde også hadde fridd til til Johansson.

LES HER: Scarlett oppdaget sex med David Bowie

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.