Brooklyn Beckham:

- Flytter inn med kjæresten

Kjendissønnen og den fem år eldre kjæresten Nicola Peltz skal ha besluttet å bli samboere.

BLIR SAMBOERE: Siden Brooklyn Beckham bekreftet forholdet til Nicola Peltz har det gått fort i svingene for de to turtelduene. Foto: NTB Scanpix
BLIR SAMBOERE: Siden Brooklyn Beckham bekreftet forholdet til Nicola Peltz har det gått fort i svingene for de to turtelduene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det siste året har det vært skrevet mye om kjendissønnen Brooklyn Beckhams (21) romanser. De siste månedene er det imidlertid den 25 år gamle skuespilleren Nicola Peltz som har hatt Beckham-sønnen helt for seg selv.

Duoen bekreftet at de var kjærester i midten av januar, og siden den gang har det gått fort i svingene.

I slutten av februar skrev The Mirror at 21-åringen hadde store planer om å forlove seg med skuespillerkjæresten - noe som ikke skal ha blitt godt tatt imot av hans celebre pappa, David Beckham (44).

YDMYKES: David Beckham får virkelig kjørt seg når James Corden regisserer en spøk av høyeste klasse. Vis mer

Støtter ham i valget

Nå ser det imidlertid ut til at duoen blir samboere. Det skriver The Sun, som melder at Brooklyn flytter inn i leiligheten til kjæresten i New York. Flytteplanene kommer bare kort tid etter at Beckham besluttet å avslutte sitt 12 måneders lange internship som fotograf i Storbritannia.

- Dette er et stort steg for Brooklyn, men han føler at hun er den rette. Han og Nicola er nærmere hverandre enn noen gang, og de er begge glade for å ta forholdet sitt til neste nivå ved å dele det samme hjemmet, forteller en kilde til The Sun.

Videre forteller kilden at Nicola er godt likt av hele Beckham-klanen, og at både David og Victoria Beckham (45) har fortalt Brooklyn at de liker hans nye kjæreste.

- De støtter ham fullstendig i dette nye steget, selv om de vil savne ham mye, fortsetter kilden.

STØTTENDE: Ifølge The Sun støtter Victoria og David Beckham sønnens avgjørelse om å flytte inn med kjæresten. Foto: NTB Scanpix
STØTTENDE: Ifølge The Sun støtter Victoria og David Beckham sønnens avgjørelse om å flytte inn med kjæresten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Da ryktene om en mulig forlovelse sprang ut, kom det frem at Victoria skal være svært glad på sønnens og kjærestens vegne.

- Etter hans siste forhold med modell Hana Cross er Victoria bare glad for at Brooklyn er sammen med noen hun mener er en perfekt match for ham, sa en kilde til Heat, ifølge the Mirror.

- Nicola er vakker, rik, godt oppdratt, ambisiøs, hardtarbeidende og respektfull, og Victoria kommer godt overens med henne. Dette er den første jenta Brooklyn har vært sammen med som Victoria liker så godt, og hun tror ikke han kan finne en som passer mer perfekt, la kilden til.

Beckhams kjæreste er født og oppvokst i New York, og er datter av den amerikanske forretningsmannen og milliardæren Nelson Peltz og modell Claudia Heffner Peltz.

25-åringen selv har blant annet medvirket i filmen «Transformers: Age of Extinction», sammen med stjerner som Mark Wahlberg (48) og Titus Welliver (58).

STJERNEPAR: Victoria og David Beckham feirer 20 års ekteskap. Disse årene har vært preget av en rekke ulike stiler. Video: Rød Løper Vis mer

Borte fra familien

For tiden befinner Brooklyn i New York sammen med kjæresten, der de er i en selvpålagt karantene grunnet spredningen av coronaviruset.

Mamma Victoria har vært rask til å innrømme at hun savner eldstesønnen sin, og denne uken delte hun et innlegg på Instagrams historiefunksjon om sin 21 år gamle sønn.

Ifølge Metro delte den tidligere «Spice Girls»-stjernen et bilde fra Brooklyns nylige fotoshoot med Icon Magazine.

- Vi alle savner Brooklyn så mye mens han er i «lockdown» i USA. Å se dette selvportrettet han gjorde med Icon Magazine fikk et smil på alle ansiktene våre denne morgenen, skrev Victoria.

Beckham-familien har delt flere oppdateringer med fansen sin på sosiale medier den siste uken. For to dager siden delte blant annet David en video av seg selv sammen med de to sønnene, Romeo (17) og Cruz (15), og datteren Harper (8).

I videoen klappet de alle for helsepersonell verden over.

LES OGSÅ: Møtte Beckham: - Ble helt skjelven

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer