Brooklyn Beckham:

- Flytter inn med kjæresten

Kjendissønnen og den fem år eldre kjæresten Nicola Peltz skal ha besluttet å bli samboere.

BLIR SAMBOERE: Siden Brooklyn Beckham bekreftet forholdet til Nicola Peltz har det gått fort i svingene for de to turtelduene. Foto: NTB Scanpix
BLIR SAMBOERE: Siden Brooklyn Beckham bekreftet forholdet til Nicola Peltz har det gått fort i svingene for de to turtelduene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det siste året har det vært skrevet mye om kjendissønnen Brooklyn Beckhams (21) romanser. De siste månedene er det imidlertid den 25 år gamle skuespilleren Nicola Peltz som har hatt Beckham-sønnen helt for seg selv.

Duoen bekreftet at de var kjærester i midten av januar, og siden den gang har det gått fort i svingene.

I slutten av februar skrev The Mirror at 21-åringen hadde store planer om å forlove seg med skuespillerkjæresten - noe som ikke skal ha blitt godt tatt imot av hans celebre pappa, David Beckham (44).

Støtter ham i valget

Nå ser det imidlertid ut til at duoen blir samboere. Det skriver The Sun, som melder at Brooklyn flytter inn i leiligheten til kjæresten i New York. Flytteplanene kommer bare kort tid etter at Beckham besluttet å avslutte sitt 12 måneders lange internship som fotograf i Storbritannia.

- Dette er et stort steg for Brooklyn, men han føler at hun er den rette. Han og Nicola er nærmere hverandre enn noen gang, og de er begge glade for å ta forholdet sitt til neste nivå ved å dele det samme hjemmet, forteller en kilde til The Sun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer