Sturla Berg-Johansen:

Flytter inn med kjæresten (31)

Sturla Berg-Johansen flytter utenbys og blir samboer med forloveden Kaja Norum.

FLYTTER SAMMEN: Sturla Berg-Johansen og forloveden, kunstneren Kaja Norum blir samboere. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FLYTTER SAMMEN: Sturla Berg-Johansen og forloveden, kunstneren Kaja Norum blir samboere. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

I juni ble det kjent at komiker og programleder Sturla Berg-Johansen (52) hadde forlovet seg med den over tjue år yngre kunstneren Kaja Norum (31). Det romantiske frieriet fant sted på nyttårsaften, avslørte Norum i et intervju med VG.

- Han fridde faktisk nyttårsaften, og vi skulle egentlig ha giftet oss i sommer, men det bryllupet får vente til neste år, sa hun til avisen.

Det var i oktober 2019 det ble kjent at Berg-Johansen hadde funnet lykken med den 31 år gamle kunstneren. Nå tar paret forholdet et steg videre - og flytter sammen.

I et intervju med Tønsbergs Blad avslører 52-åringen at de flytter til Norums hjemsted, Son.

- Det er i Son Kaja bor og hun har datteren sin og familien sin der, så det var veldig enkel matematikk, sier Berg-Johansen til avisen.

Det betyr at komikeren flytter fra fødebyen Tønsberg, og nå håper han at leiligheten hans snart blir solgt.

TAR TIL TÅRENE: Petter Pilgaard blir følsom når han forbereder seg til å fri til Vendela Kirsebom. Video: TV 2 Sumo Vis mer

- Vi har jo bodd mye sammen og det har gått veldig fint. Jeg gleder med til å fortsette å bo med henne og flytte inn med henne, fortsetter Berg-Johansen til Tønsbergs Blad.

Se og Hør har vært i kontakt med Sturla Berg-Johansen som opplyser om at han ikke ønsker å kommentere saken.

FORLOVET: Paret forlovet seg på nyttårsaften - og nå blir de også samboere. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
FORLOVET: Paret forlovet seg på nyttårsaften - og nå blir de også samboere. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer

Nakenmaleri

Norum er kjent for tidligere å ha malt Berg-Johansen naken. I 2011 kastet han nemlig klærne da den gang 22 år gamle Kaja var Odd Nerdrums kunstelev, og skulle lage sitt første aktmaleri.

Norum brukte tre måneder på kunstverket, som fikk navnet «Homoludens» (Det lekne mennesket), og som ble solgt for 72.000 kroner.

- Sturla var flere ganger nede på Stavern for å stå modell. Han synes selv at han var for tykk, men rent billedmessig, så er det bedre at han ser slik ut enn at han står der med vaskebrett, fortalte Kaja Norum til VG den gang.

SAMBOERE: Markus Neby og kjæresten Andrine Hegerberg ble tvunget til å flytte sammen under corona-krisen. Nå avslører Markus hva planene er når landegrensene åpner igjen. Vis mer

«Tiltrekkes av mennesker»

Nyheten om kjærlighetsforholdet med Norum kom ti år etter at tv-profilen sto frem som homofil i 2009.

Det avslørte Berg-Johansen på scenen under premieren av showet «Damenes aften» på Chat Noir.

- Hvorfor er jeg singel, jeg har tenkt til å avsløre det for dere nå. Den første forelskelsen preger de første i mange år. Turte aldri å fortelle det til ham. Dere hørte riktig, og nei det var ikke en vits. 19 år gammel forelsket jeg meg i en gutt på Tenerife. Jeg har kjørt kombo i mange år, sa han den gang.

Videre fortalte 52-åringen at han lenge hadde håpet på og prøvd å finne kjærligheten med en kvinne.

- Dette her er ganske tøft. Jeg har vinglet hele livet. Men jeg orker ikke leve hele livet på en løgn. At Sturla B. Johansen er homo hadde dere kanskje ikke trodd, men nå har jeg sagt det og det er ganske deilig, delte han med publikum.

Fra 2009 til 2010 var Berg-Johansen kjæreste med VGTVs Morten Hegseth.

To år etter bruddet fortalte Sturla at han både faller for menn og kvinner.

SVARER: Det har gått mange rykter om at Karl Førli er homofil etter hans deltakelse i «Paradise hotel». Nå svarer han. Vis mer

- Jeg har ikke skjult at jeg har kjørt kombi. Men det virker som pressen har gjemt det bort, fordi det ikke passer. Den eneste måten å få trøkk, er om jeg sier at jeg er homo, fortalte han i et intervju med Dagbladet.

- Har jeg sagt at jeg er ferdig med damer? Jeg tiltrekkes av mennesker, la han til.

LES OGSÅ: Sjokksalg med milliongevinst

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer