SAMBOERE: Harald Eia og Nadina Bouhlou har kjøpt seg nytt felles hjem. Her er de avbildet mens de hygger seg på på Aschehougs hagefest tidligere i sommer. Foto: Morten Eik, Se og Hør
SAMBOERE: Harald Eia og Nadina Bouhlou har kjøpt seg nytt felles hjem. Her er de avbildet mens de hygger seg på på Aschehougs hagefest tidligere i sommer. Foto: Morten Eik, Se og HørVis mer

Flytter inn i nytt hus med kjæresten

Harald Eia får en av sine beste kjendisvenner som nærmeste nabo, når han og kjæresten Nadina bytter adresse.

SEOGHØR.NO: Harald Eia (50) og kjæresten Nadina Bouhlou (32) er sikret gode naboer, når de nå flytter til Vallegata på St. Hanshaugen. Harald har kjøpt første etasje av en fasjonabel tomannsbolig.

I etasjen over bor hans gode venn, Turboneger-gitarist Knut Schreiner (41) og hans kone Janne Sandstad (41). De to har i årevis vært nære kamerater, og etter det Se og Hør kjenner til skal Schreiner ha hjulpet kameraten med huskjøpet.

Det er ukjent hva Harald og Nadina betalte for den populære adressen på Oslo vest. Ekteparet Schreiner bladde opp seks millioner kroner for sin andel for fem år siden.

Lekekamerater

Paret har frem til nå bodd sammen i Ullevål Hageby. Det var Se og Hør som i 2011 kunne avsløre at den populære komikeren hadde funnet lykken med 18 år yngre Nadina.

I det nye hjemmet er det nok av plass til Haralds to døtre fra ekteskapet med skuespiller Ane Rygh, som får Schreiners to barn som lekekamerater i etasjen over.

FLYTTER HIT: Kjæresteparet har kjøpt første etasje av dette huset på St. Hanshaugen i Oslo. Foto: Tore Skaar, Se og Hør
FLYTTER HIT: Kjæresteparet har kjøpt første etasje av dette huset på St. Hanshaugen i Oslo. Foto: Tore Skaar, Se og Hør Vis mer

Det er ingen tvil om at Harald har mer enn råd til sitt nye flotte hus. Helt siden 90-tallet har han gjort stor TV-suksess, og er i disse dager aktuell med en ny sesong av «Brille» på TVNorge med makker Bård Tufte Johansen (47).

Jobbet med kjæresten

I september er det også premiere på teaterstykket «Min Kamp», der Harald er en av manusforfatterne.

Stykket er basert på Karl Ove Knausgårds (47) romaner. Harald har samarbeidet med Nadina om manuset, noe han opplevde som helt uproblematisk.

– Vi er veldig profesjonelle folk, så det er ikke noe problem å jobbe sammen. I tillegg er vi tre stykker som jobber sammen. Jeg synes ikke det er vanskelig. Bård og jeg har også vært kjærester, og det gikk jo fint det, spøker Eia til TV 2.

TILBAKE PÅ SKJERMEN: Harald Eia og kameraten Bård Tufte Johansen
er TV-aktuelle med en ny sesong med humorprogrammet «Brille». Foto: TVNorge
TILBAKE PÅ SKJERMEN: Harald Eia og kameraten Bård Tufte Johansen er TV-aktuelle med en ny sesong med humorprogrammet «Brille». Foto: TVNorge Vis mer

Moromannen forteller til Seoghør.no at han elsker å få folk til å le, men at det ikke alltid er like vellykket privat:

– Det rare er at jeg ikke blir lei av å være morsom privat. Jeg får ofte kritikk av kjæresten min for at jeg er for masete, særlig om morgenen.

Se og Hør har vært i kontakt med Harald Eia, som ikke ønsker å kommentere huskjøpet.

NY NABO: Harald Eia deler sitt nye hus med Knut Schreiner, som blant annet er kjent fra bandet Turboneger Foto: Scanpix
NY NABO: Harald Eia deler sitt nye hus med Knut Schreiner, som blant annet er kjent fra bandet Turboneger Foto: Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: «Fotballfrue» med nytt «4 dager etter fødselen»-bilde