Flytter inn i nytt hus med kjæresten

Harald Eia får en av sine beste kjendisvenner som nærmeste nabo, når han og kjæresten Nadina bytter adresse.

SAMBOERE: Harald Eia og Nadina Bouhlou har kjøpt seg nytt felles hjem. Her er de avbildet mens de hygger seg på på Aschehougs hagefest tidligere i sommer. Foto: Morten Eik, Se og Hør
SAMBOERE: Harald Eia og Nadina Bouhlou har kjøpt seg nytt felles hjem. Her er de avbildet mens de hygger seg på på Aschehougs hagefest tidligere i sommer. Foto: Morten Eik, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Harald Eia (50) og kjæresten Nadina Bouhlou (32) er sikret gode naboer, når de nå flytter til Vallegata på St. Hanshaugen. Harald har kjøpt første etasje av en fasjonabel tomannsbolig.

I etasjen over bor hans gode venn, Turboneger-gitarist Knut Schreiner (41) og hans kone Janne Sandstad (41). De to har i årevis vært nære kamerater, og etter det Se og Hør kjenner til skal Schreiner ha hjulpet kameraten med huskjøpet.

Det er ukjent hva Harald og Nadina betalte for den populære adressen på Oslo vest. Ekteparet Schreiner bladde opp seks millioner kroner for sin andel for fem år siden.

Lekekamerater

Paret har frem til nå bodd sammen i Ullevål Hageby. Det var Se og Hør som i 2011 kunne avsløre at den populære komikeren hadde funnet lykken med 18 år yngre Nadina.

I det nye hjemmet er det nok av plass til Haralds to døtre fra ekteskapet med skuespiller Ane Rygh, som får Schreiners to barn som lekekamerater i etasjen over.

Det er ingen tvil om at Harald har mer enn råd til sitt nye flotte hus. Helt siden 90-tallet har han gjort stor TV-suksess, og er i disse dager aktuell med en ny sesong av «Brille» på TVNorge med makker Bård Tufte Johansen (47).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer